荃灣警區交通警員駕電單車扮踏單車花式姿勢惹熱議 警方表示正了解事件 如證實有人員違規 定必嚴肅跟進

126 回覆
128 Like 23 Dislike
訓斥下無事
:已證實無違規,此為外國訓練之技術
無錯,我認為要再加多啲高難度動作落去日常執勤,最好就仲難過印度佬開掛果種,以顯示警方威武

分分秒秒都作出唔同嘅動作,超英趕美
拍片者犯咗宇宙蟈安法 拉得
冇違規,完
8字形 鐵達尼手勢都冇事
几你老母
黑警 警賊 黑社會 強姦犯 死黑警 殺人犯 毅進狗 黑警 死全家 戀童色魔 警暴 知法犯法 元朗國 鄉黑 黑官 忠誠廢物 黑警 虐待兒童 酷刑 雞蟲 popo 水炮車 警甴 曱甴仔 當差正仆街
Yeah 又有得放有薪長假 放完假命有得升職
幫呀sir拆
經了解後,該警員表示由於見到單車友非常專業,所以作出以下行為向單車友致敬,但該行為屬不必要及危險行為,涉事警員事後已被訓斥
警方回覆事件表示,事件發生於今早青山公路青龍頭段往屯門方向。當時涉事警員正在處理一宗有關單車霸佔行車線的投訴。警務人員駕駛車輛執行職務時,在任何情況下均應遵守相關的交通法例及以路面安全為首要考慮。據了解,該警員隸屬荃灣警區交通隊。

阿SIR有痔瘡,起身FING兩FING,大驚小怪
突然屎忽痕一痕
Cosulum PR is coming
唔知今次又參考咗邊個國家警隊嘅做法呢?
佢調整緊坐姿 唔咁做會炒車
咁都唔算證實?
跟進即係又糞斥呀?
好似係非洲訓練學返黎
跟住反告返幾條單車友

搞掂
成單嘢柒撚到
條死差佬梗係以為冇人錄緊起度串柒柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞