欅坂46交流區第二十九回:ねる與愉快的夥伴們

1001 回覆
14 Like 9 Dislike
Hi 禾係新嚟的 叫做墨仔
想開始留意下欅 請問各位大大認為應該如何入手呢?
Thanks

推邊個?
Thanks

原田葵

真是可愛的女生呢
呀!想順便問下欅坂46同けやき坂46(ひらがなけやき)又有咩唔同

呢個問題有d敏感

都是禾ru手下
Thanks

推邊個?

丈丈你點解喺度?我扮緊新飯呀

呀 仲未諗好呢
Thanks

推邊個?

呀 仲未諗好呢

Thanks

推邊個?

呀 仲未諗好呢

re墨仔
欅唔識寫
第一集開始睇member唔講野等mc(主要土田)carry 睇慣左會覺得mb開拓左成隊唔出聲綜藝路線 今年年頭好笑度幾何級上升(對慣左鏡頭同埋完左上年birthday live澤部話要引mb綜藝潛能出黎)

keyabingo
差d 唔少位都dead air/比唔到反應 mc三文治人m1冠軍但唔係mc料 season2 好d但只係負數去返0

其餘有ラジオ
(火)25:00~26:00 MBSラジオ「ザ・ヒットスタジオ」小池美波レギュラー
(月)24:00〜文化放送「レコメン!」レギュラーで菅井友香
(金)24:20~24:40 欅坂46 こちら有楽町星空放送局

テレビドラマ
徳山大五郎を誰が殺したか?(2016年7月17日 - 10月2日、テレビ東京) 虎頭蛇尾
残酷な観客達(2017年5月18日 - 、日本テレビ) 未追, 好似膠
重有其他live想睇的話上b站幫你搵下link

要注意member =小林由依/志田愛佳/菅井友香/平手友梨奈/守屋茜/渡邉理佐
等手足補充
扮新飯就當我無打過
p.s. 有睇你d文 桃子還可以但大頭真係代入唔到
Thanks

推邊個?

呀 仲未諗好呢

re墨仔
欅唔識寫
第一集開始睇member唔講野等mc(主要土田)carry 睇慣左會覺得mb開拓左成隊唔出聲綜藝路線 今年年頭好笑度幾何級上升(對慣左鏡頭同埋完左上年birthday live澤部話要引mb綜藝潛能出黎)

keyabingo
差d 唔少位都dead air/比唔到反應 mc三文治人m1冠軍但唔係mc料 season2 好d但只係負數去返0

其餘有ラジオ
(火)25:00~26:00 MBSラジオ「ザ・ヒットスタジオ」小池美波レギュラー
(月)24:00〜文化放送「レコメン!」レギュラーで菅井友香
(金)24:20~24:40 欅坂46 こちら有楽町星空放送局

テレビドラマ
徳山大五郎を誰が殺したか?(2016年7月17日 - 10月2日、テレビ東京) 虎頭蛇尾
残酷な観客達(2017年5月18日 - 、日本テレビ) 未追, 好似膠
重有其他live想睇的話上b站幫你搵下link

要注意member =小林由依/志田愛佳/菅井友香/平手友梨奈/守屋茜/渡邉理佐
等手足補充
扮新飯就當我無打過
p.s. 有睇你d文 桃子還可以但大頭真係代入唔到

Hi
睇下bingo同唔識寫確定推先

大頭嘅好唔係個個get到
MB嚟講都係傳統咁一眼望埋去mark低順眼嗰幾個
然後再睇番組/綜藝邊個性格啱feel就係嗰個咖啦

除左平守兩個變化好大好浮動想推嘅話請三思而行

前面嗰個唔洗解釋 後面嗰個定位不明確
路過輕輕一推
聽左不協和音同兩人的夏日(唔知有冇打錯 唔熟有錯勿屌)
覺得幾正 d人好靚女
歌好聽d舞都跳得幾齊
同akb個d感覺好唔同
路過輕輕一推
覺得幾正 d人好靚女
歌好聽d舞都跳得幾齊
同akb個d感覺好唔同

sor係兩人的季節 自膠
路過輕輕一推
覺得幾正 d人好靚女
歌好聽d舞都跳得幾齊
同akb個d感覺好唔同

sor係兩人的季節 自膠

有無話睇啱邊個MB

而每過一天 每一天 這醉者
便愛你多些 再多些 至滿瀉
我最愛你與我這生一起
哦噢 哪懼明天風高路斜

第一張以為係空姐
我最愛你與我這生一起
哦噢 哪懼明天風高路斜

啲歌好老
我最愛你與我這生一起
哦噢 哪懼明天風高路斜

明嘅會明

第一張以為係空姐

禾條女
我最愛你與我這生一起
哦噢 哪懼明天風高路斜

啲歌好老

扮後生
我最愛你與我這生一起
哦噢 哪懼明天風高路斜

啲歌好老

扮後生

=.=
我最愛你與我這生一起
哦噢 哪懼明天風高路斜

啲歌好老

扮後生

=.=
我最愛你與我這生一起
哦噢 哪懼明天風高路斜

明嘅會明

最近 nanako 綜藝好正
http://keyakizaka46ch.jp/tv/post-46888/
【欅坂46】6/11に全仏テニス決勝の放送決定。乃木中・けやかけに影響無いといいけど・・・

對mk無影響
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞