杜汶澤鴨血|實試杜汶澤$69三級麻辣鴨血 台灣寧記老闆共同研發湯底 鴨血份量多 阿澤:知我咩料啦!

246 回覆
283 Like 12 Dislike
話你戶口得五毛呀 死窮西 貴嗰十幾蚊又係度呢樣嗰樣
咁一田係咪藍店呀
食下野好似罪該萬死,自己日日搭黨鐵又諸多藉口咁d 分化雙標撚好搞笑 2021 仲要見到人食個野就想jer 死人大陸見到d 人咁低程度真係放晒心
咁一開始就話離地?
你唔知質素好唔好就講?
Sorry
應該係中左某d人/Keyword 就立即reply上黎咬 黃秋生,社汶澤依d優先
台灣呢d嘢賣開幾多錢先?如果計即煮即食嘅嘢,$80唔可以話平,如果真係可以夠兩個人,$40 per head就好好多。
窮閪
下?人哋好似琴日先上架賣咋喎
屌你人地官方價咪每盒$65囉
想點呀
賈以食日要70至80幾蚊包喎老細
你有冇買過鴨血㗎
Kiki就賣$48
不過冇冬粉喎
参拾士多賣既都係平均$65
到底你係9Up定食大陸鴨血
$65連冬粉直頭抵啦
比人禁住屌都繼續reply
就係想搞亂騎劫個討論
等d人脫離主題
就係$80台灣鴨血質素ok應該可以試下呢件事
大快活都好撚貴 佢應該食唔起
賈以食日TWD159
都仲未計佢有包寬粉

我買開果隻都冇
一田絕對係 新鴻基隱藏藍店 你啱啱訓醒?
Quote錯人 樓上唔好意思
你都講運返黎喇,呢啲即食野更加唔會船運
你睇誠品賣台灣牛肉乾,喺台灣賣200台幣(7仔買),香港買要過100蚊,貴成倍幾
飲食台唔講飲食講政治

買過寧記既拌麵,已經好L辣 喎 (食到譚仔初期得三四間鋪時既大辣)
如果呢隻再辣D, 正
我人係台灣
一般好似得4/5舊鴨血🤔 不過杜生好似sell勁辣 應該好難比 食得辣嘅一定係越辣越正 買過間黃店出品唔食得辣都覺得唔辣 鍾意食辣嘅應該唔夠過癮
睇吓啲曾拌麵 老媽拌麵個價位先講啦 台灣買都唔平 依家食嘢唔流行鬥爛鬥平㗎啦
依啲品牌拌麵其實台灣自己賣幾多
係咪真係咁多人食
人哋都係69蚊咋喎 你去尚青商號買咪唔洗運費囉 再唔係壹碗壹碟都有出 香港大把地方有得賣 洗乜去一田買?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞