朱庭萱指自撐警後所有KOL job無晒 盧覓雪反問藍營點解唔撐自己人

191 回覆
581 Like 6 Dislike
savehk 日日咁多人死全家冇人搵你去破地獄咩?
會唔會太涼薄 500萬沉默大多數都養你唔起
主要係佢啲point全部都廢 又以為自己好有道理
佢又唔夠阿叻咁無賴 阿叻上去一定死兜難兜
講制裁,壹傳媒比大陸勢力搞咗10幾20年廣告損失你唔講?
冇人出聲都仲未知咩事,係要沖出黎柒
呢個要pin
幾時有阻你地搵食姐
阻你地班低競爭力藍尸搵食嘅係武肺同考第一果個藍尸

姓豬麵唔夠 改名姓賴啦
八婆你最愛既政府帶頭分顏色先架喎

藍到黑既小至限聚,大至撞斷人雙腳,721恐襲,都可以大事化小,小事化無。

淺黃既講句粗口都要釘牌,告親都告最重,上訴再上訴。

你同我講慘講公平?我屌你老母啦
盧覓雪好波
HOCC真係好勇
如果我係佢 我懷疑我未必可以咁放棄一切企出嚟
講欺凌 依加係你動用到人大力量壓落嚟啊
要坐監嘅坐監 殺嘅殺 傷嘅傷
仲要全港人都活喺國安法限制下
邊個欺凌邊個啊屌你

殺完人老母怪人哋打佢一獲就係呢啲人囉
搵食
搵食
搵食
愛國者吃草都可以活一年
搞紅色經濟圈唔俾google facebook入中國就無問題, 搞黃色經濟圈民間杯葛就有問題
呢個姓朱係乜水我都唔識,香港天字一號愛中國陣營,搵個有質素少少都無。
「她又表示,藍人不會針對黃營,如在 Facebook 派嬲嬲和報食環署,『我哋唔做呢啲,我哋淨係想搵食。』」

啲藍尸根本唔駛咁做,港共自己識做嘢㗎嘛! 咪扮無辜啦!!!
撐警已經無晒啲Job, 唔怪之得做警嘅冇哂朋友!
盧滴血真係有料轉數睇得出
四十幾歲阿嬸連演過咩作品都唔知
會有咩 KOL job ?
表面上既JOB無者.
實際上接好多喇. 藍天使日日服侍幾十隻狗喇.
其實我都想知
不過佢樣衰到我唔想google佢
藍屍=自撚私
你死你事,冇錢點解要幫你
有d失望,一直以為佢哋係為國家為正義
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞