呂爵安不如唔好叫呂爵安

181 回覆
780 Like 214 Dislike
英文名叫Eaten Lui
好撚多垃圾
出軌你咩
其實講下踩界野flirt下女有幾咁閒
咪撚扮清泉
明星就要係聖人 唔可以周圍食女
係。
唔係,所以?
假AC黎架ON9
條女真係好撚煩
咪就係唔俾係憎佢啲fd特登開個假acc整佢咩
有人@edan 佢就一定要理㗎啦咩,擺明係佢自己開story搞到咁大件事先
唔係今次呢件事我真係識佢老鼠
點解肥婆會ff
其實佢可以inbox同@edan果個人傾,或者佢地圍內啲人自己搞掂,如果佢真心想唔好搞到自己,唔好搞大件事嘅話,好多方法可以代替。都就結婚搞單咁嘅野
其實講下踩界野flirt下女有幾咁閒
咪撚扮清泉

咁e先生畀我哋屌下,抽下水都好小事,咁上心做咩
害左EDC一生
疑是Edan大學舊愛的Stephanie,最近在社交網晒訂婚相,有人留言指Edan會戥她開心,並tag了Edan的IG賬戶,點知觸動了Stephanie的神經,留言爆大鑊:「不如尊重埋我,其實戴完帽都唔會想理佢感受。」有網民翻出她和Edan的分手post,

唔係條女爆大鑊根本個comment得幾條友自己起度圍威喂無人理啊傻閪
他日有人係你屋企門口搞事記得唔好出門口 唔好報警 咩都唔好做
用咁既方法去諗 閣下現實世界無朋友比人bully開 所以覺得比人恰要硬食 成隻鵪鶉咁
定你就係用真account周圍R SP既傻閪女嚼安
Spin去未婚夫點點點 關個未婚夫鳩事咩 借刀都高級啲啦
人哋俾人求婚無啦啦俾人tag個ex係人都有情緒啦
呢個大獲幾年前爆咗出嚟啦人哋根本唔想再提起你哋就屌人attention seeker
佢順便同埋班兒登仔講佢哋嘅事再冇討論價值你哋都可以講幾日
咩年代 拍拖唔撚洗扑嘢?
大把人都係執2攤架啦
唔係仲咁純潔以為可以同處女結婚嘛
請差電
咁證據呢?
定係而家香港興玩有罪假定?你中國人?
心照啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞