呂爵安不如唔好叫呂爵安

181 回覆
780 Like 214 Dislike
唔係喎
啲人唔係咁講㗎喎
乜而家個龍門又變咗公眾人物一把尺咩

是但啦不過
即係總之條女唔回應就係佢講得啱
條仔唔回應就係佢錯
係咪即係咁
啲人即係咩人,佢哋又關我咩事

條仔係公眾人物重要做錯嘢唔使回應?佢人工包埋㗎,唔想回咪唔好用藝人囉
真係唔好意思我get唔撚明你個標準
由細細個睇陳冠希我已經唔撚明
佢屌過阿嬌點解要同大家交代同道歉
唔係喎
早幾日洗緊mirror版嗰時啲人全部都話唔可以雙重標準
所有人都應該用同一個標準㗎喎

btw你個一向係咁嘅標準係邊道嚟
係唔可以呀, 達哥ming仔...全部都係公眾人物嚟,你用咩標準對佢哋,就用返同一個標準對返鏡,有咩問題?
唔係喎
啲人唔係咁講㗎喎
乜而家個龍門又變咗公眾人物一把尺咩

是但啦不過
即係總之條女唔回應就係佢講得啱
條仔唔回應就係佢錯
係咪即係咁
啲人即係咩人,佢哋又關我咩事

條仔係公眾人物重要做錯嘢唔使回應?佢人工包埋㗎,唔想回咪唔好做藝人囉
大佬,出軌已經冇得比啦,係咪先
又咁講,可以做到好似之前翟威廉咁樣坦蕩蕩嘅話,啲人就轉會口風講本來應該要錢嘅質素,而家免費,就係大慈善家

利申:9up
佢D女FANS 都係雞 其實有咩好討論姐
呢個好笑
條女今次搶晒fo啦
上01 R完followers出完名 今舖臨結婚又搏出位
佢老公好慘 全世界都知老婆又情緒病又癲狗咁吠又係兒登ex
老鼠安
被人知道自己老婆有情緒病、又係Eden個Ex有咩咁慘? 而家有情緒病係問題嚟? 同埋同過Eden一齊係唔見得光?
潑婦罵街 小家
預測到佢老公未來生活
條女自己提起先而家又起度話開始新生活習慣
啲觀點咁封建
又話男歡女愛,無分對錯
自由戀愛,情慾自主
咁個女人強勢就係個老公好慘
牙安勇敢面對
人地係佢結婚po tag一tag兒登 佢即刻食住個勢係咁造話題 你一開始public 得ig 公開講過自己係佢個ex就預左架啦 為乜呀自己拿屎上身 專心結你既婚啦 博出位 見人地話過你靚就係度狂搶fo自己係受害者咁
係俾佢丟晒架囉 情緒病無問題 但佢癲撚到咩人都爆晒粗鬧人咁 咩形象先

都結婚就專心開展新生活啦 見住自己老婆日日提住個ex 仲唔慘??

男人唔洗respect?
全港都知自己老婆attention seeker 祝佢快啲生仔 做埋育兒KOL 咁就可以用佢班followers 賺錢
人地想大事化小唔化表有做過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞