哇屌edan原來咁咸濕

213 回覆
1391 Like 155 Dislike
Ig unsend係會對方都冇埋d訊息架喎 師兄你係入面坐左幾耐?
笑撚死
唔係咁多劣質p圖都唔覺得假
咁你咪cap 返自己講嘅野
都會對到㗎
係冇咗對方信息咋嘛
FYI 呢個係真嗰個ac
師兄reading lvU?
sp你冇姐
難為大家仲盡力幫佢兜
佢竟然默認左
唔理真定假 淨係睇啲對話條女都有俾位人入啦 lol
其實有咩問題2021年喇,外國啲明星仲撚淫。

正常人有女仲會有sp?

你都幾仆街
正式宣佈PR狗敗走連登仔,六月續約凍過水
https://lih.kg/2548538

PR們六月就要失業了,請關心身邊每一隻PR狗
笑死
SP 都仲可以話假圖
出軌咁都唔係事實?
鏡粉真係好恐怖
2019年分手

SP對話圖2020年,即使2年前 ex 已經爆咗有出軌但一直無提供證據, 如果佢咁肯定又有一定嘅把握, 點會唔一早講晒出嚟? 即係代表佢分手後都只係聽人講或者無足以證明到出軌嘅證據。加上ex有bioplar,唔排除佢將所謂嘅事實情緒化咗

宜家mirror紅咗先再講多次,心照啦 升到6千幾followers嘅女究竟想做啲咩

何來出軌之說?

客觀分析啫

條女夠講過想做雞啦 咁係咪真係雞?

認得你啦 盲反毒撚 兒登play boy食女都唔係咩新鮮事 一出道都講過拍咗6-7次拖 你係咁推po做乜鳩?

毒撚酸人食咁多女? 香港咁多女 你唔係食唔撚到下話
笑鳥
人地覆我我先覆返人
你估我咁得閒覆post?
再加上我覆而d 花生post 我一直用開不推文回覆

唔緊要架
你咪叫條女回應下佢係咪真係雞
心水清都知edan不回應解咩啦
而家唔係唔比佢拍得多拖
193 直認自己30次
但無人屌鳩佢 點解呢?

拍拖6-7次同出軌兩回事
咪spin
無spin 出軌無實質證據 條女自己單方面講 你咪信囉

我唔會有罪假定所有人 客觀事實就係無野證明到出軌呢件事
無錯 心水清都知edan係唔想再令條女情緒病復發
認 或者 否認 只會令其他人再繼續討論落去 繼續騷擾到條女 對佢嘅bipolar唔會有好嘅影響
都可能係既
咁講啦
事實係點
得佢兩個當事人同埋圍內d close frd 先知
可能有
都可能無
PR做嘢唔駛你教
個ex而家咁出名佢而家先講埋啲咁嘅嘢
話唔係博上位邊個會信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞