哇屌edan原來咁咸濕

213 回覆
1391 Like 155 Dislike
12個唔屈係屈兒登?!空穴來風未必無因要做佢唔洗等而家啦
有啲人本來就圖謀不軌
人紅是非多,有心人抹黑又好,係真又好,啲haters點都會搵位入佢哋黎屌
連登已經大把haters
Haters gonna hate
你name calling冇意思,話翻你haters五毛tvb打手pr都係咁。合理啲討論成件事,啲指控有漏洞,就可以當真用黎bully人,幫edan嘅人緊係衝出指責

要edan本人出黎回應啲所謂證據唔該都整靚仔少少,唔好得假ac出張圖加幾隻字就係還原事件,sp不如都出黎複述成件事,去搵娛樂記者做個專訪又好,自己企出黎show hand都好,咁成個指控先算完整同公平
就算係真咁又點,2021喇,
你有佢咁靚仔你都屌女啦
出曬圖都抹黑
啊嬌:移花接木
班鏡粉好癲架
回應埋都可以死撐
story算唔算認左
唔肯定咁你就出少句聲
人地唔係公眾人物黎
分左手婚都訂埋就唔好搞人
人地同你無仇無怨出黎派花生做乜鳩
明知人地有情緒病 就講少句廢話
逼到人地出事先開心?
「停止對佢(or佢地)嘅騷擾 」
姐係點
啫係咪撚再煩佢ex同ex未婚夫之類嘅人囉
其實我撐Edan出嚟認自己口多多亂chat, 但只限口花講吓笑乜都無做過. 講真佢撩得一個就實試過撩第二個, 好期待多啲人企出嚟post截圖, 呢班玩真人show上位嘅有呢啲報導反而令粉絲覺得更認識佢更立體, 就好似個保奇咁其實個反面效果唔算好嚴重. 家吓2021, flirt人找sp唔係大事了, 咸濕仔巿場好大, 條條channel都開性topic同tanga呢啲合作搵錢, 認咸濕無蝕底.

條女都明顯釣開仔, 唔知有無佢其他sp出嚟認做Edan襟兄弟呢
算係認咗啦
無做過正常都會出聲 畀人屈又人格謀殺咁大件事
真係有出軌 理虧咪唔回應
real
個ex都回應咗 帶帽咁委屈理應公開證據為自己討回公道
但佢話唔希望再有人專登提起
你又覺唔覺得個ex理虧

唔得㗎
一陣啲人又話咩二次傷害呀等等

總之咩都唔使理
個男嘅一定唔啱
佢當初講被戴帽都係有街外人提起Edan
本意都唔係特登走出嚟篤爆人
有啲人都講得啱架喎
有冇出軌都好 都散咗咁耐 仲訂埋婚 再講嚟有咩用
實係理虧啦
再講 佢哋之間有咩協議 我哋鬼知咩

咁嘅story 冇承認冇否認出軌指控
你都可以覺得佢無出軌畀前度屈嘅嘅你鍾意啦
我自己睇就似默認
最初開po公審edan出軌嗰位樓主而家終於上返水
話個ex係不斷重提佢出軌,之後仲話喺個story提咗好幾年添
唔只係今次有街外人特登喺佢結婚po提edan先講
即係一路都覺得委屈啦,咁而家又話唔希望有人再提
Edan唔正面澄清就覺得佢理虧,個ex唔正面回應又唔係理虧嘅

即係你覺得Edan唔否認係為咗保護佢前度?
咁大家咪繼續相信自己所相信嘅事囉
佢個story模棱兩可都係想咁啫
我唔係讀心專家 唔識解讀
但明明佢兩個嗰回應都咁模棱兩可
淨係針對edan話佢理虧所以唔正面回應
我覺得唔fair囉
咁兩個都有問題啦 super
sor 自膠
我冇追件事,真心以為問緊呢個藍剔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞