試當真收收皮啦

134 回覆
255 Like 809 Dislike
佢哋都唔係第一次幫香港警察拍廣告啦
加埋試當真插旗話要做重振香港電影業第一人 做youtube界Tvb
想一台獨大
真係戥班有料冇背景上唔到位嘅人唔抵
死無全屍嗰隻
呢個柒頭以操控網絡輿論為榮
勤起底 勿跟風
慎防撚人分化香港
捍衛本土文化意識

啲片老尷又垃圾 免費抄完連登仲要串返連登仔呢啲真不該
抄橋得嚟似達哥咁講得好笑根本冇人會鬧
咁有精力帶風向清洗太平地
不如諗下點樣改善節目質素
問下大J同tommy仔會唔會捐
人哋調返轉叫你課金就有
ming仔係蠢 講咗心底話
同班網民鬥氣 捐多咗一蚊咪出事
但佢起碼有捐廿萬 冇借場運動食人血饅頭
你都識講MING係講心底話, 仲幫佢兜
個1蚊同侮辱冇分別...
利申 以前好中意MING仔, 同不嬲唔睇大J同tommy
加埋cctoy 至理名言 唔係黃就係藍 中立都係藍
佢果3件係一早block咗
你冇block佢係你問題
佢地5毛唔係第一日既事

咩野唔啱聽我有講唔啱聽
好出面啦
近排hot topic 出呢條片
定係你相信佢哋直播 兜翻話 自己真係講食飯?
又黎啦
我拍TVB 咪拍TVB
關你蛋治
豪哥冇資格做呢個角色
搵許賢講 觀感都冇咁差

修:我藍㗎,屌我啦屌我啦~~
試當真而加拍攝手法越黎越似台灣 反正我很閒
最尾果段錯曬
屌佢接美心
D fans挑機話屌既人 係黃衛兵 五毛
吹到話 出動咁多pr 睇嚟Mirror 真係好成功
Spin 到你覺得係 為批鬥而批鬥
你咁覺得 證明真係比fans spin 到咁
會唔會咁啱連登hot topic
咁啱出條 可以對號入座既片?
你自己諗啦
再黎屎家軍事件2.0 係時候要佢收收皮
無block得多呢啲3毛
你就會發現而家熱門啲po,10個有7個po來來去去都係一堆一早block7左既人,
而且經常頭幾個reply都係呢班人
同一個ac,24小時mon住連登,出po立場不一,性別不一
咁你知咩事啦
你咪比人spin 既傻仔
連登好多人講 佢1蚊係侮辱 所以佢係真心侮辱
我地黃既 唔撚要你既臭錢!
用下你個腦諗嘢啦 死蠢
唔見你捐10萬零一 比何已完?
你估Bill Gates 上身 用幾十萬黎侮辱人咩
見到d 死蠢 被人帶風向 就激撚死
嘩嘩嘩 嘩嘩嘩 你睇下 達哥d frd 就係咁嫁喇 世一丫麻 我屌你無帽
我有時都諗緊究竟真係全部5毛
定係好多都係純粹冇腦連登仔 俾人帶哂風向仲7下7下
講到全世界無思想咁
開始壟斷youtube界啲廣告
唔怪得搞4台聯播啦 原來要埋推
笑下咪算囉
意思係ming仔會講下自己意見 黃藍冇話邊邊啱曬
而運動初期講呢啲嘢同自殺冇問題 佢都夠膽講好過班黃藍kol為呃錢表面上非黑即白撐fans
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞