試當真收收皮啦

134 回覆
255 Like 809 Dislike
首先基本上試當真條新片係好大可能暗喻緊達哥同mirror,比較明顯既暗示係講緊上次個女仔請食飯係兩年前,同達哥match。

條片係咁話咩無講多謝好小事,屌佢老味,幫藍店賣廣告好撚小事?咁講法做警察都好撚小事啦,打份工姐,想利用呢點合理化賣藍廣告。肉酸到

第二,佢條片入面個女仔(達哥),係咁話唔介意,現實達哥有冇話唔介意呀,係唔介意當初係facebook洗爆晒粗屌鬼屌人引戰狗?依加事實就係兩年前請食飯無人講多謝,當事人好撚介意,試當真係到拍撚埋晒d鳩片合理化反達唔反鏡,真係好撚陰濕

如果佢拍條片話當初佢同鍾培生合作就反比人反,mirror就無人反,我仲會敬佢敢作敢為,依加咁樣陰陰濕濕咁樣真係想叫佢收收皮先
成班藍人早應該收皮
達哥完全唔介意自己兩年前比人反架(好似係)
達哥應該介意,當年勁嬲的。
迖狗打手 今日咁早就開工 睇黎迖 幾唔掂
窗簾是藍色的
此post已完
屎當真班仆街日日上嚟開幾廿個post R撈真係好肉酸
又收皮
仲有幾多*真黃*剩
試當真拍呢段片除咗近排連登hit
最主要目的係想觀眾覺得拍藍店廣告無問題
只要影響更多人接受mirror拍藍店廣告
對試當真將來愈有利
因為到佢地拍藍店廣告嗰陣
可能已經無人再理
咁佢地自然財源滾滾
#試當真 #姜濤 #mirror #張敬軒 #陳奕迅
#陀槍師姐mv #雙 #M記巨無霸 #美心 #重
#公司逼 #經理人逼 #標 #一家大細係大陸
#老婆大洗 #冇job係咪你地養 #搵藍圈錢洗落黃圈 #準

達哥ming仔 對不起
政府有機會已經請左試當真拍呢條片
目的將香港人唔好再分黃藍,一齊接納番TVB同支持政府 仲有香港警察

講真 要試當真收皮就要unsub罷睇同dislike每條片
佢地依家紅左就玩鳩香港人仲有連登仔
本身已經係利用連登上位 唔識飲水思源

要一個網絡人收皮 連登仔都試過做過
果個就係屎萊姆 當年屎大係youtube頭三大
連登連佢都可以整得死
我相信整死試當真都可以係連登做起
要佢地 成也連登 敗也連登
手足心水清
唔明點解仲有人睇
尋日先有人係咁屌話唔可以雙重標準
用返佢套標準就係比錢中資就係藍絲
點知比人起底佢用支那牛牛
藍絲+1

香港無黃絲㗎啦
其實片最後表達嘅係,互屌嗰兩個各有主見,兩個係咁嘈,最後嘈到所謂嘅同枱人都走哂,咁大家咁激烈討論落去又有乜意思?

但講返條片,我反而覺得 唔講多謝=屌, 講多謝=唔屌

達哥兩年前唔講64 你哋就屌,而家mirror 就唔屌得?世一吖嘛?惡喇而珈其就係連登仔,就話自己好公道嘅,兩年前已經屌,所以依家都要屌,佢唔明白點解修仔(撐mirror 嘅人)可以咁冇原則,但修仔就覺得屌唔屌好少事姐,點解一定要我屌唔可以唔屌?
Bomba 就唔藍?
Fox 就唔應該收皮呀?
醜化完就算?唔使繼續討論?
乜都唔好講由佢哋財源滾滾好唔好
其實有冇人順便講下kmdd 單野
樓主個名
樓主係咪豪哥?
愈亂愈好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞