[I/A] One Piece Treasure Cruise (10) - 世代交替

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
原來盲佬升左做第三勁既船長

唔係不嬲三強之一咩

其實我諗緊藤虎隊點解會排高過限卓
照計爆發上大家都有轉珠,斬仲有新白馬2.25
係咪因爲差限卓有機會開場冇3倍

其實家陣卓洛應該都同藤虎同級數,甚至再高一級,因為家陣d關會封slot,限制左藤虎唔少
好奇一問
犬嵐必殺技增傷會唔會受抽雪兔延遲增傷有加成?

會有加成
我正式宣布黃猿本技書係最撚難跌個本技書

三粒石一本卓洛書都冇

呢兩日全力打黃猿同限卓,夾埋得8本

限卓反而我平均兩場有一本

兩場一本
限卓之前3倍up差一技
依家打極都唔出

以前刷白鬍女帝技書先係地獄,要狂打雙週掉率又低,用左成廿幾三十幾石先刷夠數
而家呢D關已經好好多,用巴基又易刷

唔係不嬲三強之一咩

其實家陣卓洛應該都同藤虎同級數,甚至再高一級,因為家陣d關會封slot,限制左藤虎唔少

其實各有優劣真係
藤虎有連續重力技,可以磨住扣血打,容易儲亮珠
限卓爆發力高,但秒唔到人又會變返低攻
個人覺得藤虎傾向半磨打法多,限卓就屬速攻秒殺型

唔係不嬲三強之一咩

所言甚是

唔係不嬲三強之一咩

其實各有優劣真係
藤虎有連續重力技,可以磨住扣血打,容易儲亮珠
限卓爆發力高,但秒唔到人又會變返低攻
個人覺得藤虎傾向半磨打法多,限卓就屬速攻秒殺型

我一直抽唔到仆街限明
藤虎都係打下雙週拎虛榮感
另外on9一問
速路爆發洗唔洗爆哂2隻隊長技先有最大效果?
另外on9一問

開一隻 = 4 x 2.5
開兩隻 = 4 x 4
另外on9一問

開一隻 = 4 x 2.5
開兩隻 = 4 x 4

原來係咁
唔怪得咁細力
解放書而家用咩隊速刷

用左戰國好似唔太夠力
隊員用 限明 敗家仔 雙週國王 知鬍鬚中將
解放書而家用咩隊速刷

用左戰國好似唔太夠力

好似用卓洛算快
放錦衛門, 力屬兩兄弟(唔記得叫咩名) 兩隻減CD加速
再用破冰女解鎖, 最後個隻就閃電, 王關坦傷
解放書而家用咩隊速刷

用左戰國好似唔太夠力

岩岩試左雙犬嵐,限明,知貓爪,修羅賓,泡泡女,2分半鐘內一場
解放書而家用咩隊速刷

用左戰國好似唔太夠力

好似用卓洛算快

斬隊都唔錯

岩岩試左雙犬嵐,限明,知貓爪,修羅賓,泡泡女,2分半鐘內一場

好少人掛犬嵐
Btw thx
3周年event 完未?
想番去刷首抽
之前有個舊ac有汽球luffy 同女帝
冇用?
3周年event 完未?
想番去刷首抽
之前有個舊ac有汽球luffy 同女帝
冇用?

三週年完了,但月尾又有得刷首抽
砍掉重練赤狗吧
解放書而家用咩隊速刷

用左戰國好似唔太夠力

好似用卓洛算快

斬隊都唔錯

好少人掛犬嵐
Btw thx

好唔慣要儲cd

女帝先係

女帝先係

女帝先係

女帝先係

打左三年得4本
其它最少十木一
限卓船長技改左?
非斬角都有1.2倍攻?
限卓船長技改左?
非斬角都有1.2倍攻?

1.2倍攻有咩用
限卓船長技改左?
非斬角都有1.2倍攻?

1.2倍攻有咩用

又真係無用既
改新限不如改舊限啦,以前戰國都有改過
限卓船長技改左?
非斬角都有1.2倍攻?

1.2倍攻有咩用

又真係無用既

以為佢會跟次序逐隻超進,依家火路都超進埋,雷利,艾斯個d都仲係雪櫃
限卓船長技改左?
非斬角都有1.2倍攻?

1.2倍攻有咩用

又真係無用既

以為佢會跟次序逐隻超進,依家火路都超進埋,雷利,艾斯個d都仲係雪櫃

佢應該係超進左啲未威過既限先
戰國雷利艾斯以前都風靡一時
全部攻略都有佢份
反而cp9應該會進先
限卓船長技改左?
非斬角都有1.2倍攻?

1.2倍攻有咩用

又真係無用既

全部攻略都有佢份
反而cp9應該會進先

好期待白鴿佬
限卓船長技改左?
非斬角都有1.2倍攻?

1.2倍攻有咩用

又真係無用既

全部攻略都有佢份
反而cp9應該會進先

好期待白鴿佬

兩年後CP0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞