[I/A] One Piece Treasure Cruise (10) - 世代交替

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
呢個pool抽唔過?咁靜既

啲金卡麻麻地

咁我繼續strong hold先
呢個pool抽唔過?咁靜既

啲金卡麻麻地

咁我繼續strong hold先

十連中三張新卡
不過冇限
一個十連中六張新金卡,一張紅卡(重覆)
五個單抽全部銀卡
十抽中新路奇 suger
其他重複
十抽中新路奇 suger
其他重複

我中熊
可惜唔係自由格鬥,入唔到4檔
幾點限up?

11AM

ios係咪得del game 再裝刷, 冇得an 機 del data?

建議用電腦刷快好多,之後過翻落電話就得

係咪宜家刷首抽最好有50石先抽
10+1全金?

同埋想問下用bs點樣快刷?del data?

幾點限up?

11AM

ios係咪得del game 再裝刷, 冇得an 機 del data?

10+1全金?

依家10+1係全金,正路係拎晒佢送既石黎抽首抽先,如果中勁既開局限定就儲50石係依幾日既UP到抽啲金卡翻黎用

https://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn=26291&sn=11982
之前好似用依個方法刷
國王係咪特訓用多?
抽左1 pack, 今次冇up紅紙,但機率唔錯

三週年後仲有限想追或者對雷神有愛,可以落pool一試運氣
想抽限鷹隊隊員抽唔抽好
100石中左3隻雷神
想抽限鷹隊隊員抽唔抽好

唔抽 除左新七武海金卡
其他金大部份都垃圾

今次4張新金卡,評價如何?
100石中左3隻雷神

本來想博下速限

十加一全重複
一張新卡都冇

屌你老母伏到
想抽限鷹隊隊員抽唔抽好

唔抽 除左新七武海金卡
其他金大部份都垃圾

咁我留石
想抽限鷹隊隊員抽唔抽好

唔抽 除左新七武海金卡
其他金大部份都垃圾

咁我留石

唔好抽

我係冇速限先打算博下
點知全部舊金卡
速艾斯都幾隻
同埋而家果隻打果隻明哥係咪可以用黎做限鷹隊員
有無過關既新手攻略
幾點限up?

11AM

10+1全金?

依家10+1係全金,正路係拎晒佢送既石黎抽首抽先,如果中勁既開局限定就儲50石係依幾日既UP到抽啲金卡翻黎用

https://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn=26291&sn=11982
之前好似用依個方法刷

感謝
另外第一抽果度係咪都係宜家個up pool
因為岩先睇到張pool圖好似唔同樣 定去到500下download data之後先叫正式首抽
第一次中最新個隻限 100石
差十石先可以十連

恭喜恭喜
0.45%機率,叫好高機會中
幾點限up?

11AM

10+1全金?

之前好似用依個方法刷

感謝
另外第一抽果度係咪都係宜家個up pool
因為岩先睇到張pool圖好似唔同樣 定去到500下download data之後先叫正式首抽

張圖唔一樣 但抽既野都係一樣

又中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞