【ViuTV】《ERROR自肥企画》(81) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇【後續討論】

1001 回覆
25 Like 3 Dislike
我指嘅身份標籤係見到人喺波台出沒開就唔一定係公海班玩膠五毛
喺時事台出現開唔一定係黃衛兵,唔好咩都cctoycctoy咁啫
其他台缺少獨立思考情況少啲,但呢啲冇數據睇
完全係個人遭遇同觀感問題,會有唔同感覺
所以我都冇標籤連登仔,我只係講唔少人都冇獨立思考
同埋你估波台公海班人乞人憎我唔知咩
情況唔同晒啦,以前玩膠都冇乜嘢
而家香港咁嘅情況仲玩政治膠做免費五毛
唔係詰假膠就可以開脫到
唔知你係咪講我
我冇叫人唔好屌
如果唔係講聲Sorry先,當我冇講過
其實呢認真咁睇,好多連登主流意見,都係非常之冇邏輯同埋雙重標準
例如反廢老但支持鹹魚論
反達哥但支持子華
支持留喺香港但又狂推移民po
同埋嗰排邊個紅就批鬥邊個,但呢一刻都仲有勁多tvb po,冇人入去屌鳩佢哋
苜先我冇成日cctoycctoy咁講
而我旁觀者咁睇 佢地純粹因為先身經驗去發洩 冇咩問題
你夠成日開CC台po啦 我地又有冇標籤你
你都識講完全係個人遭遇同觀感問題,會有唔同感覺
明明上面巴絲講緊佢地感受 佢地都係冇標籤人 唔明標籤位係邊

有時你唔好代入咁多個人情感落去睇一件事會好D
利申返你地上面果D我都冇做 純粹客觀者講2句
我覺得無筆直應該唔係嚴重到咁
正所謂真野唔好片呀嗎
膠戰都係爆airtime剪到,到喉唔到肺
希望ViuTV快D大執時間表
呢個問題反映左好耐
其實我冇話你哋係咁,可能我令你誤會
我純粹見講起而講吓鳩噏唔係話緊你哋
btw我有開新聞Post,但我蒲開波台狗竇Post多
啲韓劇可以淨係播一套就夠
長洲嗰兩集叫做最好睇
193隻紅中
error(-保崎)真係救咗好多
韓劇簽左約 要播夠數
我唔介意cut左8點個套 反正冇左日劇
8-10韓劇
10-11 一套黃金時間綜藝
之後半粒鐘既綜藝+半粒鐘晚吹
好笑,但d 遊戲同歌詞/國家完全唔關事
大球場
包剪揼
收聲呀 我會等佢
最尾果幾集佢地做番自己item都好睇 特別係33豬
阿b: 我識玩啦
如果自救tv team 睇緊呢個post,唔係話你哋做得唔好,你哋本身個idea 係好嘅
只係d 小items 好似做唔到你哋想要嘅效果
同Mike拍過節目既藝人都會對Mike失去信任( error double Ss)
真係好驚以後成個台冇人再信Mike
人地有女朋友信咪得囉
我諗對佢又愛又恨就真
mike 係玩到好盡,但同時令佢哋挑戰左自己極限
即使節目唔收得,都至少令自己有新嘅成就解鎖
不要再說了
覺得原意係好但剪到好撚碎,
飛嚟飛去咁,
你問有咩印象深刻嘅item我淨係記得鬥獸棋,
但嗰個係因為dee哥肥仔佢哋急材
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞