【ViuTV】《ERROR自肥企画》(81) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇【後續討論】

1001 回覆
25 Like 3 Dislike
Viutv而家係政權既頭號目標
https://lih.kg/aOEqyKV
#83 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

呢啲咪肉酸囉
cctoy就不嬲係咁
所以我淨係入影視台
屌 ...琴晚訓唔到呀
我喺時事台講上面嗰啲嘢,佢哋就一句5毛飛埋嚟
我淨係入睇開嘅po
其他真係睇都廢事
你覺得係fans咩
btw其實我好憎呢啲乜乜台嘅身份標籤
濟哥心碎了
但你好明顯見到某幾個台既分佈係特別誇張
先撩者賤啫
正如上開波台都唔一定係公海班免費五毛童黨
所以有時我覺得成日將柒嘢就話人CCTOY冇意思
缺少獨立思考根本大半個連登都係咁
agger 如有係大台無制限一早比人炒左
之前talk show果d橋一定比人ban哂兼雪哂全部人入雪櫃

你所謂既大半個連登....係咪就係波台時事台財經台
明明好多其他台都好正常 你咪又係身份標籤
sorry 我係咪認真左
首先
連登啲人係流動,唔會話淨係去死一個台
你估係國家咩
你自動標籤咋
btw牙Mike開咗Facebook page
舉個例
有時入去手機台硬件台飲食台旅遊台呢D
有時佢地叉開少少講政治都係好理性
但呢D台平時好少成日入去 但都係連登一部分
果度大部分人都有獨立思考wo

根本你叫人唔好身份標籤波台CC台果陣
你首先都要自己唔好身份標籤連登仔先

你有冇諗過好多人本身有唔好經歷
波台友甚至會去其他台搞鳩人
發洩下係好正常
咁我又真係做咗咁耐連登同高登仔,由頭到尾都冇入過波台喎
波台個d好多都係假膠講下笑 上連登勿認真
客觀事實係嗰班唔少玩膠玩到做晒免費五毛
仲未哭完喪冇㗎喇
agger 大家同路人都咁批鬥 鬥黃

同傘運之後一撚樣
唔使理班傻鳩假膠 負皮笑下咪算
我本身波台都有po 我都會入波台其他po傾波傾其他野
假膠唔緊要 影響到人啊嘛
本身係波台其他正常po 其他人都會笑波台友嫁啦
jm9出到黎叫人唔好屌
都係既 好多新user唔知連登/高登文化好多假膠 根本唔洗咁認真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞