[IOS/AN] Clash of Clans 部落衝突 可以出海了 1

156 回覆
2 Like 0 Dislike
重玩
歡唔歡迎?
係咪有tg group
新手係咪儲500石買第3個村民起野先?
新手係咪儲500石買第3個村民起野先?

夜晚個邊難玩到痴線
重玩
歡唔歡迎?
係咪有tg group

好似收左巴打
夜晚個邊難玩到痴線

不過幾悠閒
請問係點樣可以停用而家個ac重新開過個

Coc 好似係冇得Del account
你要轉acc 應該要轉Apple ID

我之前八本但無玩好耐了
宜家都想重新再玩過
今晚試下呢個方法先

入左新game centre但都係舊ac黎

咁我真係唔識 一係你試下轉埋個Apple ID

唔得架,我個陣叫我friend搞d野諗住過ac比佢,都係fail左,聽聞好似除左清一次機之外冇咩辦法

小弟靠google大神成功了
2本重新經營
順便share埋個方法
https://gl.baidu.com/view/fb64911002d276a200292eed

重玩緊宜家4本 有無公會收留小弟

Coc 好似係冇得Del account
你要轉acc 應該要轉Apple ID

我之前八本但無玩好耐了
宜家都想重新再玩過
今晚試下呢個方法先

唔得架,我個陣叫我friend搞d野諗住過ac比佢,都係fail左,聽聞好似除左清一次機之外冇咩辦法

2本重新經營
順便share埋個方法
https://gl.baidu.com/view/fb64911002d276a200292eed

邊邊嘅四本?
夜晚果邊定日頭果邊?

我之前八本但無玩好耐了
宜家都想重新再玩過
今晚試下呢個方法先

2本重新經營
順便share埋個方法

邊邊嘅四本?
夜晚果邊定日頭果邊?

日頭
Push
年幾兩年冇玩
9本HEA玩 有冇人收
新手岩岩開始玩
仲有無人玩緊?
6本就升7本 想搵clan入
有無巴打們仲玩緊
仲有無人玩緊?
6本就升7本 想搵clan入
有無巴打們仲玩緊

pish
Pish
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞