[IOS/AN] Clash of Clans 部落衝突 可以出海了 1

156 回覆
2 Like 0 Dislike
頭先開錯左遊戲台,開返Apps 台

今晚更新左,個玩法變左即時對戰。

而舊版又可以繼續玩!

歡迎大家係到討論玩法配兵

又可以一齊入我地公會玩嫁

沉默的羔羊@@HK 11lv clan

有TG group

有冇公會收人,回鍋得8本,可速升

沉默的羔羊@@HK 收人

而舊版又可以繼續玩!

有TG group

沉默的羔羊@@HK 收人

add左

而舊版又可以繼續玩!

有TG group

唔好速本啦 長玩落去好辛苦,我地clan有條友10本都未滿,為左隻王速11
搞到而家棄埋
岩岩dl返黎玩 九本

有冇公會

冇公會啊 休閒玩
岩岩dl返黎玩 九本

有冇公會

冇公會啊 休閒玩

黎沉默的羔羊@@hk啦~
11lv clan
岩岩dl返黎玩 九本

有冇公會

冇公會啊 休閒玩

黎沉默的羔羊@@hk啦~
11lv clan

申請左
新手宜家玩會唔會太遲
新手宜家玩會唔會太遲

永遠無遲~
無知一問 呢隻同clash royale有咩分別

可以話係CR 既始祖

COC 玩嘅係陣容,出兵配置

CR 主要玩牌組,塔防

coc:著重團隊多啲,大家互相捐兵俾大家用,有clan war可以傾點打.
cr:著重個人多啲,暫時未出clan war

coc:著重團隊多啲,大家互相捐兵俾大家用,有clan war可以傾點打.

不過有手動友誼賽
因為我岩岩先玩cr又未玩過coc
遲啲玩埋coc先
因為我岩岩先玩cr又未玩過coc
遲啲玩埋coc先

Coc 新mode 唔課金好hea
每日得一次獎勵,又冇得搶資源,唯有慢慢玩,啲兵遲下CR嗰邊又有,暗夜女巫

CR都算有2V2啦,CLAN WAR 講真好難搞,要個個一齊ONLINE
收左

CR都算有2V2啦,CLAN WAR 講真好難搞,要個個一齊ONLINE

真係睇佢點搞喇
請問係點樣可以停用而家個ac重新開過個
請問係點樣可以停用而家個ac重新開過個

Coc 好似係冇得Del account
你要轉acc 應該要轉Apple ID
香港部落招人,收9本或以上

部落名稱 - Fridays
部落旗幟 - 白底紫電
部落級數 - 13級 ,378勝場
編號 - #2VRRR90U

有興趣可以入黎交流下
希望樓主唔好介意
Coc post 好少人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞