【連登 商業電台 光明頂 討論區(四十七)】

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
燒山
可以再試 但係唔試飯了
餃子可以再試多幾款
今日我入去問佢啲人
講 第一次食 有咩推介
佢推一個咩黑椒芝士雞肉餃 但係今日賣晒
過幾日放假 必試

你咬我食啊
同意,就睇事實布林肯係有拉埋歐盟一齊出招
Biden上台前中國已經估到Biden會用用Obama招圍賭
果時中國急急腳同歐盟簽trade deal
後尾美國布林肯比中國戰狼當眾落面
就搞單新彊棉,叫歐盟玩人權牌
中歐trade deal幾個月就入垃圾桶
啲左膠同支共一樣咁忙,全世界都唔鍾意我,又BLM, antifa, 反亞裔,再加多隻反猶.........日日不停更新中
吹咩
藉口已經有 爭左打嬴點分帳

應該係講緊呢隻

我琴日買飯嗰陣時佢都只係得返六隻賣
又COSPLAY
19樓c座
有報導指,中國的制裁措施不僅未能令澳洲屈服,該國盛產的鐵礦砂價格不跌反升,較去年大漲五成。反而,中國視為戰略物資武器的稀土,自今年3月已跌超過兩成。

由於鋼鐵業是中國重要的原料工業之一,建築、汽車、家電、機械、造船等都依賴鋼鐵業供應原料。而鐵礦砂價格大漲導致鋼品價格攀升,連帶擠壓上述行業的營運者承受壓力。

澳洲trade war第一round
Aussie大勝
你扯
咁我扯啦
冇錯 係呢個 最長名嘅 記錯雞肉左
如果我有食過 就相信一定會記得
隻狗日日喺出面大人隻揪,其實已經係declare war行為,等睇有日俾人成全真係出兵力支共就笑死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞