【連登 商業電台 光明頂 討論區(四十七)】

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
補多張圖

不孝牙你
正式廢老,講咁多經,最後咪又係身體最承實,仲走得快過才子都係嗰句,咁愛国點解唔返大灣區?或者移民返武汉、北京、上海吖?再唔係退休去青島都好,可必去膠拿大呢啲不毛之地?
最癲可以對佢講

: 做kol 你叻啲
做人wo ....

or

對自己講

笑鳩井底之蛙 蛙係唔會嬲的
才子冇喺大氣電波公開攞佢嚟玩玩都好正確。呢啲咁嘅人做玩具都未夠班。以為自己有幾高,咪又係廢老一名

講做食、玩、瞓kol,我睇其他都唔睇佢啦,佢有乜selling point? 跟佢去玩分分鐘俾人哋舖頭認定自己都係聽貪小便宜,被人非洲和尚呀

講得衰啲,人哋開得舖,一早預咗有呢啲當自己係上賓嘅人入嚟幫襯你要白飯嘛,咪俾你囉,我家旺財肚餓我都義無反顧俾飽佢食

PS:其實我冇睇晒佢寫乜,sorry,唔想浪費時間
開心啊嗎

而家又冇咩好講 國際又唔知搵個咩人講 又唔講文化 就算搵夠薑嘅人講下酒在光明頂外都好啊

難得有個人送上門送娛樂

可惜19又唔情願 make 埋個另一半stupid people famous

我又回歸到 小農dna 發作 同埋 口腔期花生
不過聽才子玩玩具又真係好過癮嘅,如果part埋智中大將討論又另一番樂趣

佢唔講住,可能係培養感情中
撥火呢啲嘢都係搵智將上嚟先啦

可能係熱狗趁機撈一筆
9錢一心回應吓
由深淵中爬出 係好事 遠離地獄支那鬼國 離者得救
昨晚缺課

今晚提早入場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞