【LIHKG User Script】【Libel】會員標籤插件(大更新)

1001 回覆
475 Like 33 Dislike
手機係咪唔用得?
大家更新咗1.0.6未
lm
今日一推
今日一拉
IOS safari Bookmark(書籤)支援
原理好簡單,用Bookmark 行javascript將插件load 入網站

1. 是但加一個網頁做新Bookmark
2. 將Bookmark link改做下面堆code
3. 開LIHKG
4. 開Bookmark

javascript:var%20link=document.createElement('script');link.setAttribute('src','https://cdn.jsdelivr.net/gh/kitce/libel@1.0.6/dist/libel.user.js');document.head.append(link);

ps.
- 如果網頁reload,或開新tab 要再開Bookmark
- 唔建議用 Private mode, kill app 要重新設定
- 唔小心load 多幾次Bookmark會有bug, 等樓主改
- 理論上支援所有瀏覽器

測試結果:
lm
可唔可以改到一開始load script 就行一次更新
而家要出post 入post 一次先有反應
根本連仔應該做啦
仲未有冇電話version
連仔幾時做嘢
推!
加咗 iOS 安裝教學
係利用 iOS 12 嘅Shortcuts功能
將個插件加落去網頁版LIHKG

嘟個Code安裝Shortcut
打開網頁版LIHKG
喺分享選單入面撳一下Libel
搞掂

詳細教學
https://github.com/kitce/libel/wiki/安裝教學#ios
喂 世柒 一
陣你個插件比中共破解左
會唔會有存在風險
又冇私人資料
又Open Source
破咩解
其實呢個問題唔止iOS
原本都係咁
咪係
不過轉頭佢會話尊重五毛支那言論自由
sorry,巴打,第一次用Firefox唔太識整,可否教下點裝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞