[突發]岩岩食飯吞左條魚骨 卡左喉嚨到

58 回覆
2 Like 0 Dislike
聽完樓主咁講我已經唔敢再食魚
我小小試過 真心辛苦 食d野都痛痛地 飲水都係
巴打最後點

攞條魚骨出來仲慘過食屎

第一站去睇急診,醫生話睇唔到我條魚骨因為我條魚骨插得太深,之後幫我轉左去耳鼻喉科。

第二站見耳鼻喉醫生,了解左我狀況之後,叫我張大嘴巴扯實條舌頭,佢再用左個鉗幫我夾番出來,但夾左幾次都夾唔到,而我條舌頭扯得太耐就損撚左

之後過左一粒鐘佢叫我過隔離房,用窺探鏡插入我鼻哥再直經過口腔再經過喉嚨拎番條魚骨。

插入鼻既一剎那我成個人灰左,因為真係好撚痛 ,之後拎左條魚骨番屋企bin屍

嘩屌,係個鼻到入

佢拎住一條超過40cm既長管出來 我就知我已經玩撚完

我細細過試過
聽完樓主咁講我已經唔敢再食魚

食既時候睇清楚d應該都無事既。
去睇醫生啦,夾硬吞野落去可能會整到食道

係急症室姑娘叫我呑飯

吓 急救第一個就叫人唔好亂黎
去睇醫生夾出黎再少傷害

我又咳又嘔 條魚骨都攬實我個喉嚨唔肯出來,當左我喉嚨係佢新居咁
試過飲醋真係得,不過你會嘔到死
去睇醫生啦,夾硬吞野落去可能會整到食道

係急症室姑娘叫我呑飯

吓 急救第一個就叫人唔好亂黎
去睇醫生夾出黎再少傷害

吞飯會唔會整斷左一邊之後另一邊仲插住係到?
呑一大舊飯 搞掂
(上次因為咁喺屯門醫院排左五粒鐘最後姑娘俾在舊飯我就好番)

認真?

鳩吹啦
上次哽親野去到分流係當緊急case
即刻搵人黎帶我入去見醫生
點會等成五粒鐘呀
條骨好大條架???
有啲魚周身都係d好細條嘅骨
電視廣告個呀婆教擺個碗上頭然後用筷子係咁插(好似係)

呢個好似幾work

記住一路插一路講「骨落骨落」

所以卡魚骨未試過,但成日插撚到牙肉
條骨好大條架???

唔大 好細條 透明剔透 鑽石白 屬粗身

我又咳又嘔 條魚骨都攬實我個喉嚨唔肯出來,當左我喉嚨係佢新居咁

我去睇醫生 佢照一照我個口 跟住就攞條雪條棍壓住條利再睇
見到條魚骨插住左係喉嚨d肉到
跟住攞個夾放勁入一野就攞番出黎

所以卡魚骨未試過,但成日插撚到牙肉

插牙肉我反而少

我去睇醫生 佢照一照我個口 跟住就攞條雪條棍壓住條利再睇
見到條魚骨插住左係喉嚨d肉到
跟住攞個夾放勁入一野就攞番出黎

咁你條魚骨應該唔係插得好深,醫生要用反鏡先睇到我條魚骨,插得好鬼深

呢個好似幾work

真係試過,成功骨落
樓豬咁快就比人開發咗第四穴

呢個好似幾work

真係試過,成功骨落

唔小心笑左出來
樓豬咁快就比人開發咗第四穴

開第四穴 獲得稱號「最強痴線佬」
呑一大舊飯 搞掂
(上次因為咁喺屯門醫院排左五粒鐘最後姑娘俾在舊飯我就好番)

認真?

鳩吹啦
上次哽親野去到分流係當緊急case
即刻搵人黎帶我入去見醫生
點會等成五粒鐘呀

哽親有機會阻礙呼吸,卡骨唔會
扣喉啦,之前試過,但之後唱歌同講野成日走音
睇字都好恐怖,口水都唔敢吞 最驚食魚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞