[突發]岩岩食飯吞左條魚骨 卡左喉嚨到

58 回覆
2 Like 0 Dislike
已經嘔左兩次 但條魚骨好調皮咁仲卡左係喉嚨
上網睇話唔好飲醋同呑飯 請問除左睇醫生仲有無其他解救方法

好撚辛苦啊屌你個喉嚨
樓豬仲有冇野要交帶低
樓豬仲有冇野要交帶低

家產
用手了啦,仲要教
用手了啦,仲要教

插得好入 已經唔係手可以解決得到
呑一大舊飯 搞掂
(上次因為咁喺屯門醫院排左五粒鐘最後姑娘俾在舊飯我就好番)
呑一大舊飯 搞掂

認真?
呑一大舊飯 搞掂

認真?

屌試左先啦 好過喺急症排一晚
去睇醫生啦,夾硬吞野落去可能會整到食道
落診所搵醫生
去睇醫生啦,夾硬吞野落去可能會整到食道

係急症室姑娘叫我呑飯
照 soft tissue neck 啦
要睇條魚骨有幾大條,如果細細條果d,吞淡飯係可以格硬推條骨落食道嘅
如果大條就唔好咁做啦,有機會整到流血,之前有新聞係話因為咁而失血過多
搵醫生幫手好過
以前細個試過,比阿媽帶左去急症室,勁多個護士同我阿媽一齊禁住我個頭加埋我對手同腳,個醫生伸個野入我喉嚨度夾返條魚骨出黎 我過左咁多年都仲記得個下的感受
照 soft tissue neck 啦

巴打讀醫 ?
電視廣告個呀婆教擺個碗上頭然後用筷子係咁插(好似係)

呢個好似幾work
扣喉 早兩個月先奶過野
試過睇急症,好快搞掂
細個老母教話食麥芽糖等佢痴住舊骨一齊落去
巴打最後點
巴打最後點

攞條魚骨出來仲慘過食屎

第一站去睇急診,醫生話睇唔到我條魚骨因為我條魚骨插得太深,之後幫我轉左去耳鼻喉科。

第二站見耳鼻喉醫生,了解左我狀況之後,叫我張大嘴巴扯實條舌頭,佢再用左個鉗幫我夾番出來,但夾左幾次都夾唔到,而我條舌頭扯得太耐就損撚左

之後過左一粒鐘佢叫我過隔離房,用窺探鏡插入我鼻哥再直經過口腔再經過喉嚨拎番條魚骨。

插入鼻既一剎那我成個人灰左,因為真係好撚痛 ,之後拎左條魚骨番屋企bin屍

呢個好似幾work

on9咩年代
巴打最後點

攞條魚骨出來仲慘過食屎

第一站去睇急診,醫生話睇唔到我條魚骨因為我條魚骨插得太深,之後幫我轉左去耳鼻喉科。

第二站見耳鼻喉醫生,了解左我狀況之後,叫我張大嘴巴扯實條舌頭,佢再用左個鉗幫我夾番出來,但夾左幾次都夾唔到,而我條舌頭扯得太耐就損撚左

之後過左一粒鐘佢叫我過隔離房,用窺探鏡插入我鼻哥再直經過口腔再經過喉嚨拎番條魚骨。

插入鼻既一剎那我成個人灰左,因為真係好撚痛 ,之後拎左條魚骨番屋企bin屍

嘩屌,係個鼻到入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞