[A/I]Fate/Grand Order JP [858] 7414

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
我屋企都日日拖
不過屋企人好撚柒烏糟 不單止有小強最近仲惹埋蟻返嚟
Me2
以前唔少
之後幾年成日抹&放煙
廳廁房死99
但廚房仲間唔中1隻細隻

大隻1年見1-2次就應該係街外冇計
GCQ今次同時搵兩個
如果真係畫師社團既話
其實皮係零成本 唔計時間既話
我最近咪睇緊個v 塊皮係自己拉 重會直播埋自己點拉皮賺sc$
點解會覺得係畫師社團

...
本身間野好撚耐以前招人 講到明tama 同 yuna係個人勢
佢地就剩係免費提供塊皮 間野唔會sc/會員個度抽成 但同時唔會幫d女任何野 除非唔知上到幾十萬sub先會抽10%
咁你好難expect佢係間公司
呢一年D膠成日delay
搞到我績績埋埋都就20張單
https://www.youtube.com/channel/UCR2R4-l8IwCs8-qjacW5dIQ
陳日講個個 21歲讀law 塊皮自己拉 twitter出名畫師 加咩垃圾卡通都有時間睇
同我地根本兩個世界
唔上連登已經慳番約一個鐘 可能
比你天才的人都在努力
有陣時真係屋企問題 細嗰老豆老母又唔供去咩興趣班 話想學畫畫就話男仔畫咩畫 想學彈琴又話無音樂天份 近依嗰禮拜開始跟fd學畫畫 佢話我唔似第一次畫
最撚on9喺到大個成日話隔離屋d仔女點樣點樣 話咩你地一項強項都無 屌啦細嗰乜撚都唔俾學 真係無啦啦識咩

有興趣D科又話乞食 嘈
你豪串
試下每日唔好訓10個鐘 訓4~6個鐘又多4甩鐘做野
每日訓4個鐘可以點減
呢個is香港問題 為興趣真係會連飯/住都搞唔點
人地外國你有得搬去鄉下/窮地方
香港30年前就可能得 港島搬去新界 依家唔通搬去大陸3線城市咩
我覺得最撚on9係日日話隔離屋班人有咩興趣 強項 但又唔俾人學
無 人類極限就係4個鐘 再少會猝死 你見新聞單單做兩份工d人都係咁死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞