[A/I/DMM]ウマ娘プリティーダービー (27) 成田白仁登場

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
唔係唔岩長馬 係太難係好既位開 路愈長就愈大機會開係非終盤開始既位 =除左1200分外0作用
收到風下個月有
唔該哂 。。我而家呢隻點左円弧同レースプランナー
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1vgYs8_ngTeE2T_U--ToV5b6PKvN-4fqgFI0yxVIOZ1M/edit#gid=692003507

好難一概而論 都係點果時自己睇條件&收益再諗
個人推介(按優先)1.大回體 2.X距離速度 3.腳質速度 4.終盤加速 (拔出or外差) 5. 終盤速度 (其他人大技/末腳)
係就正
體>終盤技>其他
咩距離速度跑法速度 非終盤放咪一鳩樣
至於話一文字垃圾既原因係佢得0.9s時長 但係X距離直線有3s...
就算唔計加速,0.9s * 0.35 > 3s * 0.15
即係話323pt (170+153) 既金技仲廢過110pt CP值奇低

至於小北既金彎速係1.8s 所以值得點
你學黎都為左1200分我唔明你1秒同3秒有咩分別
都係廢技
中盤放速度技 = 大機率搶到好位
金牛杯未試過出last corner後過人地隻船所以輸?
中盤技如果後半先開其實有用
前半就係純賺分 好似係
乜都學晒唔洗煩
問題係序中盤出技你隻馬=/=必定會爬頭/加速/改變名次
好多時候出完同冇出係一樣
而家環境其實無乜所謂 等佢開上限
舉個例子
先有必勝個個都話勁又學搶位必用
事實就係出完好多時排名係一樣
就算加速完搶完個位唔夠幾秒又比人過返
請問有咩作用
除左1200分
我諗之後係會改

好似bug灣技

之後上修返啲技又燃

啱牙
事實上都冇咁多終盤技比你學
係呀,PVP排名都係學一字文一陣風+一堆固有
而固有都係繼承減半比人話廢唔學
最易承繼就係固有技 見佢特價得多就會學
有啲真係廢
但皇帝小綠帽呢啲無理由唔學
真廢係出唔到個啲,唔係出完效果低
加1秒都係1秒,終盤冇鎖速影響好大
麥昆固有通常我都學
Oj送比你了
有時承繼咗兩次長距 佢寫變咗天才 但係都係S 其實有無分別
天才(冇運)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞