P牌鐵騎士載女乘客 報稱避狗自炒涉3宗罪被捕

234 回覆
207 Like 4 Dislike
AKIRA
https://www.youtube.com/watch?v=Vpmshc6NdkE
天若有情啊!
啲女都比你地溝曬啦 你地仲想我點啫?
笑撚死 拎外賣腳車叫溝女
Tmax ADV嗰型屌打佢
如果個channel條傻鳩開 上去檢佢兩吓先
可能印度嚟
同民主黨大腦羅致光一樣智商高
保險掛
不論過失
男人唔壞,女人唔愛
有啲人係咁犯賤
唔使塞車
Deja vu
反正夜晚嘅時候,條女膝頭都損㗎啦
偷食
唔見得光
影得到相即係佢人係果度
你係我出現既地方亂黎
咁都冇事下一次可能就撞埋我
係呀~呢d人停牌都係繼續揸架
乜你認為報串既人報完一次就會收手?
咪報到佢入去坐冇得唔收手囉
唔通由你出街亂咁撞人咩
咁岩有龍友影到?
定佢請攝影師幫佢影沙龍呀?
真膠定假膠
巴打平時都係果個位影開相真係咁岩
影完仲唔拿拿林避開企喺度比佢撞呀
啲口吻好似大佬比廿蚊食飯條小mk
比人影哂相唔洗自首都搵上門啦 口硬
而家好興玩sunday morning drive
有班龍友影車,上網share返D相出黎
有D直頭賣錢tim
跟住又有班友喺某幾條賽道上面兜嚟兜去
咁就玩到半日
條友特登唔貼P呃條女上車都有可能(假設溝緊條女想扮勁),就算唔係,唔貼P去載人都係唔想俾其他司機發現俾車cam影低擺上網,所以根本係立心不良,需要明白P牌咁多限制,其實係保障其他道路使用者同P牌本身。

條on9當場同影相嗰個老實講可能人哋見冇影響其他人(要條女唔追究啦)會幫下手都唔定,但條友又要扮勁,如果真係事後仲騷擾人就更加on9抵死。
事主慘?做佢條女就真係慘啦,俾戇鳩男友帶上山炒車仲要走先。

本身事主都智商堪憂啦,唔報警自己哽咗就乜事都冇,P牌已經理虧又要叫條女走先又要報警想拎車手獎之餘又恐嚇目擊者,咁撚仆街俾人放上網公審係必然嘅結果。
歐楊兆一?
佢定唔知d車友係新手group到講60過宿舍灣好快好勁
揸架二手退役m記外賣車黎講係幾勁嘅
架車$4000
https://www.28car.com/sell_dsp.php?h_vid=467292515&h_vw=y
果時m記炒哂d車手用foodpanda, deliveroo, ubereats就賣哂成批車
我都有睇過車,代步幾抵嘅
車女都唔緊要,唔好以為自己揸跑車
youtube行大山鳩up學牌出車條片又錯哂線位,以為自己好勁都幾好笑
利申:26 46都有揸,睇唔過眼個on9仔
夠哂刺激
揸tmax仲有啲機會壓到咁低,其它羊等炒啦
有術既磨大架又有乜所謂
Adv 150應該都得,不過用部羊咁做好咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞