[A/I] 魔靈召喚 Summoners War (17) 7周年送百抽同五星 我要中光暗呀

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
之前巴打post過個順序 鳳好似係再下2季
我都等緊龍騎 但應該有排
同時好期待會係咩特效
岩岩打左場我pick火畫 佢揀風龍騎跟住佢再pick水馴
但佢D翼有埋閃電
rta 幾時完?
順序:
伊 異 瓦 熊 舞 派 鳳 僧 騎 龍 牛 秘 爹 沙 海 極 猴

無記錯係咁, 但係吾係季季都更新舊RTA SKIN

想玩RTA自動波
暫定想 水仙 火騎 風猴 +邊幾隻好?

暫時心水係 光派 水派 火奧 風琴
有無更好建議
Aim紅唔玩光夫易d
風夫人用迅速?
有睇呀
不過我知我嗰套符爆擊低,所以諗緊如果砌到高爆擊,係咪唔使靠三圍啫
因為大家符都係唔靚,好難砌到又高爆擊又高3圍
風龍騎+水豹女 剋制到火畫 水隆?
但我冇火畫風畫,又冇水隆
係呀 D人用絕望多 但我試緊用黎搶先手博暈水隆
依家勁多水隆 風夫+188都快過200速水隆 我用黎搏下
如果唔係得+18X無咩意思 想比高基速既用
抽到風海就好
我理解係火畫克風龍騎 風龍騎克水馴 佢自己撞埋黎
我打錯咗,我一速最快係214 SORRY
但我真係冇META 畫伯+水隆
就算點快,都係被人反手控死
對住對面PICK 水畫 水隆+火海/水精王/火瓦
我真係唔知點PICK點BAN好,一定被對面屈死....
我一速起手先,火仙消完,佢地都會插到隊
果5隻我會ban火海/水爹
我都好憎水畫 好克我火畫
所以先整隻風夫人打水畫水隆
水畫唔暈就再用火畫封佢 水隆唔暈就無計
上巴哈搵 搵唔到相關文章 想係度問問
次元黑洞 第5層 犬神 有冇新手平民隊
我今日都玩左場風騎 風馴自己pick
新手好似難打,打返4層先囉,我就用火環 水刀 光仙
風馴有得加速我覺得都還好
風龍騎在場速buff/緩速debuff係冇用的
原來係咁!咁我唔咁用了
咁咪你接唔到速 係你問題啦
火仙消完一定要有控場接到速 對面抵抗就另計啦
眼睇自己風騎克自己風馴,但實際落場佢火畫又一定要封我風龍騎,封完風龍騎又解放我隻風馴,好撚過癮
我成日一見對面揀風騎我就揀哂D 0速counter 角陪佢玩
所以唔敢封起佢 會變哂龜
我5層 火吸 光仙女 光卡
速要有番咁上下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞