呢條MK 會唔會後悔自己問姜濤乜水

377 回覆
1620 Like 92 Dislike
你老母就傻閪
咁靚仔打橫行又真嘅
駛乜好禮貌
姜b應該即刻除褲
滿足下呢班濕晒嘅囡囡
夠分未上到,而家古代要選孝廉啊?
起底只會做臭自己偶像個朵

粉絲嘅行為多多少少都代表住偶像
又係將啲人弱智化黎合理件事中學都畢咗業起碼過咗18年人生,講到人哋好似幼稚園咁撚樣。
上到大學仲叫小朋友,唔怪得羅致光話60歲係中年咯
你諗番你18歲做過既野你唔撚想提番添
咁一單還一單,姜濤啲唱功又真係冇專業歌手嗰啲咁好嘅,如果唔係嗰次頒獎禮都冇咁大爭議啦。
佢知姜濤無唱功但係唔識姜濤
哦,原來係咁嘅意思膠咗
context matters。佢成班女仔朋友見到姜濤咁開心,正常人都唔會問乜水啦,真心想知佢係邊個,都應該問佢啲frd唔係直接問姜濤乜水。妒忌咪認囉,而家仲要話唔係hostile唔係冇禮貌,柒。
乜水既ig?
因為唔會。因為佢哋柒,ok?
原來女仔fd見到佢開心就唔可以問係乜水,問左就唔係正常人 姜安處又贏
因為班兒登仔只可以係網絡上拎存在感
先唔評論條mk仔既行為有冇禮貌 佢個樣真係好撚柒
抵啦
關咩事 mirror go拍左起碼兩年啦
有冇人可以整金手指既gif
組爸諗住食女女
點知姜B都唔識 柒曬仲邊有女食
個柒頭留住姜B,再通知其他組靚女黎睇,就係自然大方加分嘅識人opening,正柒頭心胸狹窄錯失良機。
係啊,正常人係真係唔會直接問人乜水,尤其是你啲frd唔單止識佢睇落仲要幾鍾意佢。如果你睇唔出有咩唔正常有咩問題,你為人處世應該都幾有問題。如果純粹係hater,咁當我冇講過啦。
啲人係笑緊你知又扮唔識 仲要死雞撐飯蓋 比人睇穿底牌仲要係咁駁 比我係你就深潛扮無事算啦
希特勒:控制年輕人的最好辦法,就是給他們足夠的娛樂八卦
好耐啦,mirror go 個陣姜濤先出道無耐,但啲女應該有睇做星即刻勁興奮,啲仔咪即刻葡萄囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞