呢條MK 會唔會後悔自己問姜濤乜水

377 回覆
1620 Like 92 Dislike
嘩 你真係好撚柒原來真識扮唔識
我屌你老母臭閪咪講撚咗有印象佢係viutv度做藝人,有唱過吓歌,同以為佢有拍戲拍劇嗰啲咪問囉,點撚知有啲傻閪答的士咁撚戇鳩啫,我屌你老母你唔撚係以為有人答你問題就一撚定要信個答案咁撚天真掛?係你條傻閪戇撚柒鳩俾人水撚慣啫

唔撚好問?關鳩你事?我屌你老母閪,你唔撚好答火影忍者主角?知唔撚柒知乜鳩叫印象啊?戇鳩仔!咁撚柒盟塞都有嘅!你唔撚柒識中文,你都唔撚柒好留言啦不如,我屌你個閪
冇化妝個樣,成個道友咁。
但有咩問題
無撚啦啦入人地到話玩伏匿匿 原來咁都唔問得乜水嘅 咁都屈到人係驚姜濤溝哂啲女,姜安處啲人真係惡 同埋姜濤拍埋去咪一樣係mk,有咩分別
年青偶像淨係聽過曹永廉
因為佢真係飾演緊道友
支持立法賦予姜濤擁有在任何地方自出自入嘅能力,任何地方嘅保安只要一問姜濤係乜水立即犯法
笑死 條死mk毒撚 好撚酸呀
咁小器嘅?
你有冇拉低條褲睇下自己條撚仲喺唔喺度?
出去唔好同人講你係男人丫 死太監
最近風向係支持佢,忍耐下啦
如果係陳偉停
起你底好無
大台會搵人做馬啦
唔知呢度D既人幾耐無出過街
你咩水?你邊個黎?見到個唔識既人反射咁講出口好常見
人地只係個小朋友,唔係藝人,個腦緊無轉得咁快
屌你老母識唔識排隊架,d囡我mark曬架

無啦啦衝入黎爭食
笑鬼咗 真係點睇都係叫冇家教冇禮貌
你話對住藍絲叻個個都憎佢 咁做就冇問題姐
但人地同你冇仇冇怨幾好禮貌都要咁mean人地
邊度mean佢
On9仔
係到扮有型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞