Mystery Ranch同好[11]Dana: Have fun!

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
Of course not.
Spadelock is attached to the back of the pack, and I don't think it's compatible to 1dap either.

Just stuff enough stuff into the pack or roll up a waterproof sack
最近見Suburban出咗個13吋spadelock所以好奇問下

Anyway, thx!
請問最新款果隻asap啱唔啱第一次入坑用?
定係最好親身試下先
睇你玩唔玩Molle,
呢到有唔少巴打係玩其他款先但最後都係會買美製軍款升級
你去咗試試Y拉鍊同個背負先,睇吓啱唔啱自己用

ps:我第一個MR就係asap,個袋都玩咗四年,其實都係睇你嘅預算啫
官網ASAP無左foliage
好耐咗,喺今年catalog已經冇咗
軍版黑色拉鏈正式絕版(全黑唔計)
香港重有冇地方買到asap
C記有兩個放緊
想問知唔知邊度有魔術貼代缝/買
想幫個front整
如果依家想搵個1 day有冇邊到多
睇咗好耐得18樓同suburban有
冇1 dap就得返ua揀
有冇師兄知邊度有 2days assault買,周圍都搵唔到
個summit 26幾正
揹慣咗有yoke嘅袋,所以都係等RAID算
我純粹睇款咋
想問下pvc同刺繡既用邊隻好
唔係好明你嘅意思,講緊個patch用咩材料定??
係,你地會揀用咩材料因為見刺繡果類好似好容易污糟
我就係布章派嚟,刺繡可以做得好靚,而且記念章同部隊章通常布章嚟

好靚
但如果出街用會唔會用pvc比較好,始終布章易污糟,同污糟左好似洗唔到?同埋想問下巴打邊度買開外國既布章見amazon評價有d都好伏,唔該哂
可以用啲唔用水洗嘅清潔泡沫
通常eBay/ yahoo jp拍賣
MYSTERY RANCH 個 Y 字開法
你地會唔會覺得無安全感 ?

想用來放相機鏡頭出去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞