三國志 戰略版 (24) - 22號s3 又要開荒喇

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
佢鬧緊我

我認為個戰功要求係留低係盟嘅標準,唔係最終有份攞割據/霸業嘅標準。
而3服主盟係唔止一個分盟,所以今日係割據分盟個200人,最終個200人都唔一定有割據獎,因為另一個分盟可能都有幾十個合格以上嘅盟友有資格攞

至於你用出糧黎形容我就件事覺得有少少分別,比較似係佢每個月都meet到個min quota,所以佢可以keep住係間公司出有糧出有資源洗(地/資源加成/銅礦等等),但係月尾個勤功獎花紅之類就唔會有佢份
我代表唔到新亞,用我個人意見黎講

敵對盟可能係其中一個考慮因素,但應該唔係唯一因素,但睇個post就似係佢講嘅野同新亞擁有嘅資訊有明顯分歧,所以最終決定踢佢

再加埋其他戰功,勢力值,其他盟友比較,位置數量等等問題先導致呢件事發生
我仲以為你係巴哈個乜柒科興來了,幫人含到雪雪聲,人哋巴哈依家都柒到出面
我此為口吻反映到人品。

佢係巴哈柒關我咩事,我一路都認為個事主貢獻同勢力值唔成正比係一個考慮因素,甚至係主因,呢點都仲係冇變
可悲得過你由頭到尾係到spin 如果關佢係s4 敵對事唔一早清埋其他人?
我代表唔到新亞,用我個人意見黎講

敵對盟可能係其中一個考慮因素,但應該唔係唯一因素,但睇個post就似係佢講嘅野同新亞擁有嘅資訊有明顯分歧,所以最終決定踢佢

再加埋其他戰功,勢力值,其他盟友比較,位置數量等等問題先導致呢件事發生
我仲以為你係巴哈個乜柒科興來了,幫人含到雪雪聲,人哋巴哈依家都柒到出面
為口吻反映到人品。

佢係巴哈柒關我咩事,我一路都認為個事主貢獻同勢力值唔成正比係一個考慮因素,甚至係主因,呢點都仲係冇變
其實成600個賊,又多高紅又勁
先得一個洲府點解仲可以當自己贏左霸業咁自豪
唔醜架咩
班賊當初都打唔入關中
而家贏咗副盟就好似贏咗全世界咁
呢隻驚唔課係咪玩唔到落去
季尾d匪好似喪屍咁
邊個州有活人就衝去打上300
一係就搞下你個割據
月卡慢慢玩
想爽就第一季1條龍
之後月卡
唔會話玩唔到,但辛苦就肯定,唔好彩抽唔到靚卡就好難撞得贏人,遊戲體驗就係鋪路打城提供情報俾盟友為主
有睇十服就知點保,領頭羊IG搬百9幾個城落去同割據盟守1000個匪,打到pk最尾守住左
好, 試試佢, THANKSSS
人地好撚團結架,講到要個個都有獎拎,到佢地唔落匪又拎到霸業既時候,咪又係要踢人拎獎,講到自己係gm 有多幾百個位拎獎,講到自己好清高咁
好明顯係我地低估左班賊,講到明打成都都剩係起營
雖則我只係獨步入面既小薯,但都希望個盟今次買到教訓
巴蜀個設計跟本無諗過有匪後係完全守唔到,嗰d乜關物關,劍閣d蛇型通度,匪一野飛入去就破晒你d普通防線,我地俾匪打晒所有東邊,北邊,中部城池,最後鐵龍成都,十服聯盟打左5日不眠不休先守到,跟本cls
樓上 討論踢人個問題
我覺得最重要係時間問題
臨結先話踢 時間都唔比人轉 咁樣始終講唔通
我贊成,都要俾人改過機會丫
係咪企埋一齊先?一係就人哋派咗雜隊試,一係就你個服太多司馬桃園盾
巴打 有冇入獨步line群?
S3交流下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞