三國志 戰略版 (24) - 22號s3 又要開荒喇

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
佢地season3 肯定仆街了
燎原火搵個高速個陸遜帶就得呂蒙用重可以有控
柯南潛到落海底mon post
有人考試僅僅合格,話已經跟足老師俾嘅範圍溫書,,點解攞唔到獎學金,你想個老師點答位學生
老老豆豆叫佢本人貼埋賽季戰功咪一清二楚
佢離開埋個海轉左水域啦,成個S2都唔見人
哥仔..睇下佢個倉先..600萬..可以分D比我打仗
佢點知我邊隊
明明我同盟友一齊
少癲
有冇人會用五虎盾?唔用五虎槍
想問下呢個吳弓陣如何
S2
陸遜 士別+太平
太史 彎弓+手起 (冇S 級戰)
甘寧 萬箭+避實

感謝
士別換坐守
太史,灣弓 拎走佢
彎弓可以轉咩?
月卡黨冇乜S 級技
得破陣/盛氣 / 八門/ 奪魂
盟要求每周戰功3萬 小弟我平均每周都有達標5萬+ 不敢說多 但至少都是有達標的

屌你,一個禮拜五萬戰功
甘寧不變
太史不變
陸遜帶8門+坐守/刮骨
可以咁樣試下
可惜太史冇折衝,少左招技保護甘寧
所以話齋睇個戰績夠佢繼續留係個盟度一齊打拼,但講到攞割據霸業,佢咁嘅戰功配咁嘅勢力值,唔出事都難
本身我都覺得最大問題係個踢人時間,但係岩岩上巴哈睇佢個po ,到今朝10點都仲俾緊機會佢,然後佢又唔知做乜講大話話自己季初係3服分盟玩家,但係有對話記錄踢爆佢季初係4服敵對玩家
[member]我咁睇啦 佢戰功就一定唔係多架喇 正常雙月卡 一星期有十幾萬都唔難 只要你D兵真係用哂去打架
同埋個盟處理方法都唔係好野架喇
達標就係達標 一係你當初SET既規則SET高啲
再唔係就先小人後君子 話就算達標都要優先俾戰功更高既人
加上臨結算先踢人 幾大仇口呀? 狗撚到 一係就提早踢 起碼俾人搵到地方落腳[/membe]

鳩就鳩在佢本身就冇set
護主犬,係咪佢比人踢咗個位比咗你
同我無關係
我114嘅
你冇駁過我嘅意見,單純因為我同你支持嘅人立場唔同而人身攻擊我,咁我亦只可以講你個人都幾可悲
可悲得過你由頭到尾係到spin 如果關佢係s4 敵對事唔一早清埋其他人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞