嘉湖山莊448呎凶宅售$468萬 標明已打齋適合陽氣旺盛人士

436 回覆
16 Like 170 Dislike
到今時今日都咁多迷信撚
咁多鬼報仇想問777死左未 有人搞未
點解你咁多負評
有冇鬼問題都唔大
問題係按唔足
又難轉手
300,000裝修應該有一半係裝修佬知道係燒烤盤撳住黎搶
其實地球咁多年 邊度都死過人啦
咁難甩都咁貴
凶宅都好啲,起碼明買明賣,風險係新業主自己知道。有啲係間屋有古怪但又唔係凶宅果啲先玩死新業主。有次睇翁靜晶講自身經歷,佢話佢租過一層樓俾疑似苗族人,完咗租約後收樓時發覺間屋貼咗啲懷疑係符咒的紙張,當時佢冇理就叫人幫佢裝修吓間屋攞黎賣。之後過咗一排佢上去睇裝修進度,見到幅牆有幾撻污漬,於是叫師父響果幾個位即場再補油。再過幾日又去睇吓裝修進度,果幾撻污漬又出現番,而且比之前更明顯,清楚睇到幾撻污漬其實係有五官,係幾個人樣黎。個裝修判頭講呢個情況應該點都攪唔到,佢都冇辦法。於是翁就叫個判頭暫時停工等通知,之後翁買咗大量祭品返個單位度,再同果幾個<污漬>講:幾位麻煩幫幫手,我只係想賣咗個單位,希望幾位響我個單位未賣得出之前唔好再出黎,跟著就燒咗啲祭品再call判頭繼續裝修,果然響佢賣出間屋之前果幾個<污漬>冇再出現。
正,晚晚5條女陪你訓
想買了
冇撞過野
但岩岩睇相有頭暈頭痛感覺, 睇完冇事, 再睇又頭暈頭痛
張相好不安
有怪莫怪
白色裝條成本低

好明顯係但求甩手
ching咁大膽 咁你最後有冇賺?
唔洗錢就差唔多
個廁所同地板好似無裝修過喎
咁撚堅,邊單?有無住過?
報價三十個,白紙黑字為証,最後二判三判無做咋嘛
3年過咗印花期之後賣,賺10幾個左右,本身我屋企人買來俾我結婚用,老婆唔肯住,之後俾人短期租(人地裝修要短期暫住嗰d),長租有試過放,但無人租
自己有住過一星期,本身有養狗,隻狗入屋無吠,但夜晚唔肯訓,要日頭先肯訓,同埋要屋企有人先肯訓,之後我搬返同屋企人住
邊區唔講細區費事自爆,總之火車站計大圍站打後,唔係屯元天
鬼佬/ 阿差最好呢啲盤
有鬼都溝通唔到
特別係個廁所
睇相都覺陰到仆街,d怨氣多到
曾經有一個兇宅啲人永遠租唔長 就算租俾阿差都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞