嘉湖山莊448呎凶宅售$468萬 標明已打齋適合陽氣旺盛人士

436 回覆
16 Like 170 Dislike
咁都仲值468萬
好強
老實講,我上去睇間屋,真係光猛嘅,好多凶宅全爆大裝後通常會整光猛d,我其實無特別check係咪凶宅,以為老豆同媽咪想賣咗現有嗰度之後換嗰度,但係你老尾見到對面屋3、4道符對撚住,見到就扯火以為對面屋係d撚屌,諗洗唔洗邪返佢地,check check下先知原因,但係已經裝修好,

之後短租出去,附火車站(5分鐘內)2房新裝修靚裝,都係租得8000一個月,仲要唔係成日有人租,所以奉勸打算買凶宅嘅真係諗清楚,如果唔係要轉手真係好煩,一係俾人壓價壓到豬閪咁
睇樓果陣入去已經好猛掛
分分鐘agent都唔會入 比條匙你自己上去睇
true 買果陣係好爽好似執平野
但諗深一層 自己又驚 放租又俾人壓價
甩手果陣人地又做唔到高成數按揭又壓多浸
升市跑輸大市 跌市直頭冇人要
冇咩野都唔好同呢啲特殊單位扯上關係
btw如果你老母俾多少少揀個正常單位 你可能重住緊果度
點陰沉?幾光猛呀 都睇唔出係死過人
個裝修佬係咪玩野
灰色地帶啦 你點知佢係老人家暴斃/仆死定真係時辰到安詳離世?
打完齋,銀行會估返足價?
投資我唔知,自住我諗100個都冇1個。

咁死法。。聽到都驚啦
30萬裝修?
定3萬呀
租咗俾咖哩佬,到班女鬼住得唔開心
agent都唔會入 笑死

BTW 九龍灣即係邊間,平一半即係兩球幾,如果殺到佢半球想住

利申 唔驚
3萬裝修27萬法事
中原遺產嗰間?
幾好啊,可惜我無錢
但銀行應該按到幾多成?

我搵日去睇睇,到時講下體驗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞