[挑戰而家先開始] 西布朗 對 利物浦 1

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
jota琴日球後腳
【重大嘅一晚】

菲臘斯表示雙紅會擊敗曼聯係重大勝利。

「比賽過程好似坐過山車一樣,今場波感覺奇怪,我地付出好多努力,絕對得來不易。開局表現唔好,但我地奮力作戰確保三分到手。我地向正確嘅方向踏前一步,黎緊仲有三場比賽,但呢三分係極為重要。」

「我地入局比較慢,雖然先落後,但我地仲有彈藥撥亂反正。其實我自己唔太擔心,其他隊友都唔太擔心,我地知道自己發揮得未如理想,但一定會漸入佳境,最終我地齊心扭轉敗局。」

「呢三分令我地爭前四目標近咗一步,毫無疑問我地要贏晒所有比賽先有機會完成任務,今場係其中一步。今晚過後,我地又要準備下一場挑戰,今晚好好享受勝利,聽日又要再上路。」

「今場成為餘下球季嘅指標,我地要建基於今場嘅勝利,並從中學習,去應該餘下三場。今場入局太慢係要改善嘅地方,黎緊一定唔可以重蹈覆轍,但好明顯對信心會有提升。正如我所講,唔需要因為今場勝利而太得意忘形,我地仲有三場重要比賽,必須專心一致完成工作。」

https://www.liverpoolfc.com/news/first-team/434082-nat-phillips-reaction-manchester-united-premier-league

#LFC #YNWA #WeAreAnfields12th #A12HKMO #A12OLSC #A12LFC

好喜歡叻哥
實力有限, 但鬥心同心理質素真係respect
我地對中堅係咪全英超最慢
佢呢個歲數踢到咁既表現算有實力啦
慢唔知
廢就應該係最廢
進步好大, 記得季前熱身賽仲廢撚過波波頭
幾場同人地個箭頭一齊跑,冇次追到
尋日連護空門助攻都有
入波都有
邊爐一開始打中堅嗰2個月係ok既
但隊波兵源太薄 邊爐打中堅習令中場防守太差
當佢加力查咁踢熱血波唔得咩
頭鎚又好,又夠拼搏,呢種風格係我細時睇既利記
好多人淨係話佢跑得慢,講黎講去都係慢
靜啦後衛黎講射得算靚
軒都打中堅 廢中果排真係好癲
邊爐打中堅直頭勁啦
係高空波麻麻 夾叻哥應該效果唔差

如果我地有2個邊爐嘅話
屌眼訓到
有冇丁圖醒下神
我冇睇波都中緊眼訓
咁現今足球既主要係用逼搶 但逼搶唔能夠只係幾個前鋒去逼 所以都係打highline 慢打highline姐係自殺
就好似作客對鍠輸既第一球 一下長傳就收你皮
所以就算Joe Gomez成日犯錯 高普都鍾意用 真係貪佢跑得快
尋晚每次曼年放長波都係得隻閘追到
人哋first touch分分鐘都未入鏡
俾著vvd gomez 都會回到一齊夾下
不過算啦青年軍唔要求啲咩啦
其實睇佢打皇,琴晚比派飯福cup柒個下就知佢唔會係頂級球員,肯打後備高普對中下游肯輪換用佢咪好,如果要賣走換個岩高位風格既黎打後備都無可厚非
劇情發展得咁快?
力查初初俾亨利fake到臭
世事無常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞