[挑戰而家先開始] 西布朗 對 利物浦 1

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
其實路p都有玩開 不過係叫雞
路p:雞撚夠未
佢自己之前有講去揼邪骨嘅
笑下算
假膠味濃
好識玩
我最多都係去泰國俾泰妹揼骨
其實mike b好好 比rainp拍完而家又比agent L 拍 比好多機會d細
https://www.youtube.com/watch?v=FStowA-IRBY
痴撚線中出左條女
原來最尾換Neco都唔換森美
高普被問到是否知道今夏有甚麼可能性,他笑言:「是的,不是很多!總是那樣的,有甚麼會發生就視乎業務吧,是否有人想走,我們是否賣人等等。因此我們難以提早計劃。當然踢不到歐聯有影響,但那不是我們最大問題。市場將會十分奇怪,我聽到很多天價轉會,麥巴比、夏蘭特、查頓辛祖等,但我不覺得今夏這些有很大機會發生,因為足球世界仍不像以往。球員傷癒復出對我們來說已經是進步了,是首批『交易』。其餘就要再看看了。」
黎緊希望佢哋生性
今年破密集真係好差
Ibrahima Konaté has a total agreement on personal terms with Liverpool until June 2026, as announced last April. 🔴 #LFC

The board is working to complete the signing from RB Leipzig in the next weeks - the release clause is available. 🇫🇷 #Liverpool

‘Here we go’ expected soon ⌛️
皆因冇出基達
expected soon
出佢就碌柒啦
出到當羊
講撚左成個月
最後都簽唔到
咁就一世
希望佢唔好咁傻
連登利迷不嬲都咁講 死廢中渣架
廢中都有上連登
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞