【ViuTV】《ERROR自肥企画》(41) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
37 Like 3 Dislike
講真
今集冇咁Entertaining
有人覺悶都唔出奇
90後都好貼
Agree

之前直情入去要做task 影埋相
same
normally at least watch 2 times ga ma
this time dun dare to rewatch la
生啤好可愛
同意,尋晚啲game反而覺得有啲悶
有睇佢背景
但193太撚顛係度搞笑9up
同埋可能始終係日本覺得好遙遠
呢個係香港會驚d
dont mention it again
keep quiet
自家老母係睇error遊先開始肯睇追viu
如果屋企人比較正經嘅可能搵下mirror go 考有feel個啲?肯玩肯癲嘅睇error遊應該ok
ps my老母癲嘅
太耐已經唔太記得
樓上有link
有冇人聽完可以講番
U die open la
其實可能佢地背後有say sorry/搵師父講定會點玩之類
其實信唔信都好,都係同對人一樣,講尊重
有時可能背後戴左頭盔冇拍埋出黎姐
如果d先人係小器既,你咩都唔做都可以搞你
Support and respect u c da
唔撚好亂講嘢

Viu係藍
肥仔係Brian
193 Kevin
Dee 係aj
Pk 係howie
係佢啦 其實生啤 係唔係同一個人扮?定集集唔同?
what I concern if fatfolk call the name after touching the stone is real or not
miss you so much

come come we jerk off for mike together
畢竟佢哋嘅製作好多時都係好實驗性質
你可以比佢哋睇美女郊遊遊/遊1 2嗰啲輕鬆啲嘅嘢先

但係根據過往嘅套路 過咗呢一集就冇乜嘢 你放心
想問咩漫畫?
Her name told you she is liar
又唔好咁sad
我覺得入坑應該係error遊先,因為有花姐拉近返個年齡層,我老豆睇過都覺得好笑
冇特定一個人名已經好唔同
就咁經過同有目的去搵人嘅分別
假設真係有野 你叫得個名出嚟佢唔會由鳩你
但係你唔叫 就有可能唔理你

自己係咁樣覺得 唔係專家
好amazed 90後拍嘅嘢touch中哂我呢個40幾嘅呀叔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞