想知道SOMI見到而家ITZY咁成功有咩感受

49 回覆
74 Like 22 Dislike
老女人一早入咗老人院啦
我贖佢翻出嚟
風格唔啱 Wiz*one們已接受了柔B
佢點踩twice?
到依家都唔明點解佢要solo 三大出嘅女團一定紅 solo太多變數
不過solo錢可以全部自己袋
Itzy越黎越正
應該講緊👍🏻👍🏻👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻
睇過佢YouTube 既片
有得自己話事用咩歌,自己作歌編舞製作
點都好過做扯線公仔
somi做綜藝仲紅
係好彩仲有Teddy 唔係一早收咗皮
我覺得係因為Teddy somi先走去yg
Teddy啲歌咁紅 求其作收比佢點都紅到
佢唔洗入itzy俾人jyp chur都紅到
咁緊係揀輕鬆啲同自由啲嘅公司
但係somi而加輕鬆mode唔洗比jyp d cody撚
仲分分鐘揾錢多過itzy要幾條友分
見佢ig都唔小廣告
有次bp拎一位佢post ig恭喜bp
咁正常禮貌上嚟講都會劃左下面嗰幾名去
但係somi冇劃到下面嘅twice 唔熟嘅話禮貌上點都要劃 何況佢同twice frd過
好多因素 未夠實力加上風格唔岩 之後明明為佢度身訂造ITZY 點知又走埋嬲JYP嬲到咁呢 明明都幾重視佢
依家又多咗個lv眼鏡
Lv見Itzy之前著柒佢啲衫
都唔敢再有關係
每一日聽Itzy都好感恩佢無加入
唔係就可能無今日既Yuna
除咗彩領之外 個個都正爆
離開JYP先係正常人
眼紅請夏同世正就會既
itzy d舞難跳到死,再咁跳落去膝頭哥遲早出事
最大鑊係jyp美國夢不死
成日作埋d難聽怪歌俾itzy遲早又親手做低埋itzy
請夏真工具人
平時又唔見有人提佢讚佢
但到講somi時就一定會出現
咁講到同樣係ioi出身最成功既solo
好難唔講請夏架喎
要踩一個咪淨係提嗰個囉
下下扮讚另一個 但平時連歌都唔聽下
唔係話你 係指有好多人係咁
itzy之前都係去睇show姐
再紅d應該有機會既
somi 識揀而加bp mode輕鬆同好賺d
又有teddy寫歌一過唔覺意爆得起名利雙收
唔洗同daddy做血汗工廠
真 起碼唔駛廿幾歲人已經跳到成身傷晒
得閒寫下作下歌 comeback有靚衫着 又有samsung代言同LV sponsor 輕鬆又一年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞