想知道SOMI見到而家ITZY咁成功有咩感受

49 回覆
74 Like 22 Dislike
ioi解散之後做翻練習生
jyp講明話佢未啱岀道住叫佢練習多幾年比佢做center岀道
最後決定整做itzy岀嚟比佢做center 計劃書都寫曬
但係somi條友又唔知足 大野心 見到ioi解散左啲團收曬皮但係請夏咁成功又要學人玩solo
又唔知自己除左喺jyp岀身之外其他野都係垃圾
最後走去yg solo 點知到而家都唔紅
去左yg仲要踩尻嗰陣都仲紅嘅twice
閪人閪格 抵佢唔紅
而家itzy就係五代最紅女團唔知佢知道自己每部棋抵行錯有咩感受呢
不過都要多謝佢 如果佢冇走jyp itzy而家就唔會有yuna
條友勁眼紅請夏紅過佢,點知自己solo就flop到仆街
好彩佢無入 禮志先至係C位
就係眼紅請夏 又睇唔起ioi系女團 以為自己好撚紅solo實岀名 點知
佢入左就會變somi with friends
感覺上係眼紅TWICE先岩 個陣SIXTEEN選唔到入去對佢打擊好大 又唔知自己未夠實力同魅力可以solo
雖然都希望佢可以真正紅到 但好似幾難
睇番birthday 第一周打歌stages 真係好老尬
隻舞好似練唔熟 又左望右望冇信心
一出黎個勢真係輸左
咁講真佢sixteen嗰陣真係未夠班入twice jyp都講埋佢唔啱twice
記得新聞話個編舞係勁遲先編好,deadline fighter mode所以點會跳得熟
路人覺得佢最慘一次係solo上台就遇到ssak3
又唔一定 留真同Yeji 點都會紅,實力同魅力加持
somi 公主病咁懶一定唔會練咁難嘅舞,,
拎左1位
無所謂啦 依家兩邊都flop到仆街
咁izone收咗檔
請夏依家都唔掂
係咪金鐘國親戚?
Itzy四代女團最紅個幾隊喎,點都好過somi先啦,依家一年都未必comeback到一次
Solo有廣告 賺錢唔駛分比隊友
音樂上又可以自己參與
而且我上面唔係講itzy喎
Sor get錯 但請夏都叫有兩首拎過幾個一位,somi出兩首先得一個一位,留係itzy應該會好過solo既我覺得,不過就好似你咁講要同其他人分錢
見到咁真係好登 IZ*ONE擔心
Ryujin先係centre
其實我覺得somi會紅
始終有Teddy 點都會有歌紅到
同埋yg出身多海外飯留意
重組izone
唯一出路
入黑妹老女 走油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞