中国品牌 Aukey, Mpow 等被 Amazon 下架

40 回覆
87 Like 1 Dislike
好難,amazon自己新出果隻echo buds 都有個package連anker wireless charging賣
光頭佬求其搵幾間做下樣姐
清晒中国品牌,Amazon隨時少咗八成嘢賣
仲要貴過淘寶好多

1688同ali express既分別
日馬幾時學美馬做下野?
次次特價都係垃圾支那貨 唔知以為睇緊日文版淘寶
好撚阻街
amazon 唔賣大陸野仲有咩賣?
屌佢,見到都唔開胃
手機配件 來來去去都係啲支牌
有冇替代好介紹?
其實無咩,支牌用價錢打死曬左好多廠
anker 出既野都係偏大同偏重
唔明有咩好用
咪就係要出啲強spec 大大舊但係平價產品,以本傷人控制市場
好似小米華為Oppo 嗰啲都係一樣
問題係呢d下欄野本身都唔多外國廠整
搵一大輪最後都係得幾間支那野可以揀
所以外國廠都輸呢點,以前尿袋大牌子都有出,例如 Sony, Philips
而家完全唔出,俾支牌有機可乘
話時話
其實非支牌非支製有咩差電線同尿袋牌子可以揀
無架啦﹐呢啲低技術野
只能夠講而家買尿袋,就買21700
者係 tesla model 3 用既電池,一粒有5000mah
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞