國安處處長蔡展鵬被揭發休假時光顧無牌按摩 現正受查!

745 回覆
493 Like 2 Dislike
壓力太大
師兄呢張相配合返呢個post 我睇到真係笑到就嚟嘔白泡
国保安全
你今日叫咗雞未?
可能係國安處處長係黃絲比人搞
(講笑ja)
你都識講支共啦。
而家咪支共式權鬥囉。
唔係香港政府整,其他支那勢力整得唔得呀?你估香港警察真係聽港共枝笛?

成日都話你呢啲人水平低視野差。淨係睇到面果浸。又唔撚熟讀歷史。
當個現實超出自己果個狹偽理解就屌人fake news話人ff. 真係屌你都廢鳩事
我都想知蔡蛇去開邊個場玩
就算私人公司做低職位
見到上上司係同一大廈叫雞
你都立即閃啦
Hg無得屈佢差人放蛇唔比錢掛
仲要成個月前嘅事而家無啦啦凌晨彈出黎。

後面無推手搵撚信
on9 大sir叫雞你查牌又點,好明顯係權鬥啦,真係查牌點會爆出黎
我都係咁諗
PK Tang只係小丑
佢係國安系統係no stake
佢既角色就係日日出黎9up
國安要拉邊個已經唔到佢話事
假設你係間大公司做野,地位中中等等啦,你都唔會得罪個第二大粒嘅人啦
可能高層本來想壓住消息, 幫親無牌雞場又冇犯法
但好快就係內部傳到路人皆知
可能同鄧狗王權鬥,寒戰咁
最後比狗王做低
係咪覺得佢咁高地位仲去141 唔識hg影衰警隊呀
隻雞一定爆紅, 好似chickenduck咁幾百人排隊
伙記辦大事

第二十四條 為脅迫中央人民政府、香港特別行政區政府或者國際組織或者威嚇公眾以圖實現政治主張,組織、策劃、實施、參與實施或者威脅實施以下造成或者意圖造成嚴重社會危害的恐怖活動之一的,即屬犯罪:
(二)爆炸、縱火或者投放毒害性、放射性、傳染病病原體等物質;

可能話佢想傳性病
問題係一大班同事見到上上司叫雞
過一排全公司都知啦
極權體系軍權好少集中哂喺一個/少數人身上手,尤其是佢只係啲三線友,有排都未到權力核心。
PK如果可以睇埋國安,佢就真係巴撚閉。

理論上香港一般大少事務由佢管,國安就由情報收集到行動完全獨立,架空PK。咁先似佢哋一般果啲運作模式。
細既未必識佢,始終隔咁多級
但之後補個電話甚至成個file碎咗都得啦
就算 on9 想得罪大粒嘅
高一兩層嗰啲都會出手撳住啦
:自己人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞