國安處處長蔡展鵬被揭發休假時光顧無牌按摩 現正受查!

745 回覆
493 Like 2 Dislike
阿蛇玩足仔唔洗你教!
冇商業牌照好少事,最緊要阿蛇有冇用安心出行係reception登記同埋妓師打左科興未先?
人地呢d咪割蓆割得快,大錢4無私以事論事無包庇囉。

好似包庇龍門咁咩,由上年盆菜到今年母親節,個個大時大節夜晚十點半先開飯都死撐好食,食得好開心,屌,老母都餓撚死咗啦。
on9到以為係fake news
無得求都唔洗求,佢自己都應該知道呢穫明顯係下面班細隊佢出黎。
正常做到呢個位,幾時掃黃幾時有咩行動佢一定收到風,而且即使有咩事,拉佢果個最多咪幫辦,見到大蛇真係衰啲咩都會請示上頭照唔照做。今穫明顯係俾自己人隊
下任就係支那佬做,傻仔強近排咁出位護主奶鞋底都無用,7婆講明要互換公僕,即係調支那人做。
邊間藍店?
如果唔係做佢,真係查果陣佢係現場,班細嘅會點?叫佢走定揸正來做?邊個敢
80億睇黎包埋叫雞
莞式 ISO
可能人地mark個條女收好貴
無階級待遇,行行都係差唔多,鬼叫你膊頭無花
大蛇未叫衝,佢地都已經衝定先tim,但只限打示威者同政敵lor
你做散仔,呢單野如果咁樣保一保佢,萬一爆左上去,呢個大蛇俾其他更大條既蛇搞頂唔住,分分鐘自己俾人入老妨,就仆晒街啦
被嫖妓
成個月前嘅事而家爆
佢唔係俾人棟嘅話,我切柒煲湯派街坊

120%擺明做鳩佢啦
自己人呀, 唔放走? 殺左人都放啦, 叫雞唔放?
都好難唔係做佢
我諗未必
應該都係以前政治部咁
實際直接under國安公署
至於PK Tang我覺得佢係國安系統入面係冇乜地位, 你睇下3月美國國務院制裁名單係冇佢份, 但蔡展鵬甚至李大導都有份, 即係呢d人好大機會直接牽涉國安系統
美國情報機關肯定比我地知得更多邊d係小丑邊d真係關事既先會咁出sanction list法
是L旦啦,開張無耐,咁快就玩呢啲,學得又快又恨、醒!

無一個香港人會覺得可憐tim
9成9
正常黎講呢啲料點會放比傳媒
你估港英年代咩
自己內部鬥爭俾人棟咋掛
我唔撚信撻朵走唔到啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞