想問紅磡海濱南岸好唔好?

111 回覆
3 Like 19 Dislike
兩房半好少放盤
俾我住一定要拆牆改 open kitchen / 玻璃間隔增加返飯廳採光先得
2 3 座很多二房半積,我覺得最正係3座E室,可以避開大酒店同對面起緊嘅新樓景。我之前睇咗好多間但最後都唔捨得換,成日想加多少少換內園三房,向南同冇咁嘈…
係呀。但買得海濱好多都貪佢新淨唔駛煩裝修,所以好少人會咁做。
海濱睇過都開始舊,要裝修
舊樓放賣/租?
之前留意
睇緊紅磡灣花園
好吸引
老老柒柒, 成個區咩都有, 各有各好, 睇你想要咩
海濱, 有會所, 個會所多野玩既, 收費唔算貴,1-3座同4-7 感覺有D唔同, 4-7會近會所多D私人屋苑FEEL, 1-3近黃埔號方便多少少, 對比花園交通會遠D, 地鐵10分鐘, 的士都要過黃埔果邊先多, 所有單位既廚房設計都係弱智既, 原裝裝修都開始殘
黃埔花園, 方便到痴線, 交通, 食買玩, 不過有D期數有_宿, 舊一定要裝修, 裝完都驚樓上水喉有咩事
半島, 幾年前睇過, 感覺係靚同豪, 要兩/三房係可以間, 但間完一定冇哂種豪味, 同埋比海濱更唔方便, 仲有個重點係你買緊三個盤入面最貴果個, 但你係最近大酒店同舊區

行申: 住過舊區 and 黃埔, 住緊海濱
主要係好撚細,最多淥下麵既你可以當冇問題直頭完美,俾哂d尺數個廳。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞