淺談多倫多 - Yonge & Finch

55 回覆
9 Like 6 Dislike
Yonge 夾 eglinton?
仲近啲DT,白鬼佬區,去過個頭食野,似中產區
好多大貨車,出入,我自己麻麻

出入靠highway 401

但個頭係比較多公司,都多人去個頭番工

睇你平日去邊多,個區小啲亞洲人,如果你同Scarborough Markham個啲比較

去town center 意思係去Scarborough town centre定去downtown
去DT就近既,渣車囉

方便與否我覺得睇你平時活動範圍,對我黎講唔方便
有撚排,雖然我都期待緊
Yonge 北小小整啲路面擴闊比viva都整撚左年幾兩年都未搞掂
黎囉,依加咁多方法移民
warden and steele
真唔真呀,個頭唔計個plaza啲人流,呀婆都無個啵
佢後小小有幾棟好高嘅apartment, 喺嗰度
office黎
樓主覺唔覺得萬錦班人好撚藍
小弟住緊嗰度
你問我答
只係咁啱有個神經佬揸住架車撞人
係邊度都可以發生

真正危險嘅地方at Jane and Finch (about 10-15km away)
一半一半
唔係識好多人,但後生個啲都係黃
中坑老野個啲50/50

Fb 都有黃group,好似未見有打正旗號既藍group

但有好多廢老都睇得出,由啲留言,係藍藍地
有咩好食介紹下,下次去開個頭食
Jane & finch 出曬名

未去過
Chungchun Rice Dog
(647) 931-2385
https://goo.gl/maps/SQvCtzSyqjof4Jbz9

日日都排晒大隊

隔離間生煎包都幾好食
Are you talking about those condos surrounding FOODY MART??

My uncle lives there... white ppl exclusion zone lol
下次試下先

生煎包係正,我上面有提
YF 好雜 好多雞竇 毒屋 黑幫 大陸仔 泡菜仔 中東佬
唔覺
唔係嗰邊呀, 對面再入呀
話時話我住嗰陣時冇呢間嘢, 舊時嗰度仲有間老麥
交通方便又勁多留學生住,係咁㗎啦
大佬,恐怖襲擊就最鍾意去嗰啲地方wor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞