【ViuTV】《ERROR自肥企画》(23) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
101 Like 4 Dislike
希望遲啲會開多次live講吓拍節目啲details
上次要就住嚟講
第一日有post過story係cap圖最多人睇#1
之後都無啦
做完自肥開多次live
講起好似有見過,但真係有d sad
其實193 pk 背後都做好多嘢
193 d 女女都話被foul 後,193 會捉佢哋心理輔導,至少1個鐘
但令我最估唔到係pk ,其他組嘅女女話pk off cam 其實會比佢哋好多意見
花姐: 我係唔理Error呀 吹咩?
Not made in China
應該係睇中error吸引到啲咩觀眾同埋佢哋節目嘅討論曝光率
其實poki係有想法既人 唔係點解會咁固執 個d想法係咪有用就另計
吹佢唔漲,但為error 覺得sad 姐
佢喺訪問話error有自己嘅生存方法
連error自己個ig 都無出過post 講自肥
正常㗎,Mirror 開演唱會佢要睇場,我估佢連自肥都未有時間睇,湊16個唔容易
咁一直都知係偏心既
了解多啲保錡佢係幾有諗法 但睇得出佢個口跟唔到佢個腦 表達唔到出黎 拍節目都還好 但一live佢就好易hang機 呢樣好蝕抵 跟得唔貼嘅人會唔知佢係度做乜9
同埋佢私底下份人應該真係幾好 唔係都唔會咁多人撐佢
樂觀d諗都係佢對Mike team信心嘅表現雙方合作過咁多次有文有路,而且自肥企画有自己嘅監製把關
演唱會連續幾日每日都打仗咁要落足精神預防各種突發,上面管理層又睇到實,而且花姐真係mirror唯一經理人,error仲有濟哥睇住,職責上嚟講佢訓身忙演唱會無錯喎。咁係話佢偏心好似都唔多客觀
好難講嘅
始終花姐全力跟MIRROR 濟哥負責跟ERROR
演唱會咁大單嘢應該忙到屎都唔得閒屙啦
agger 有諗法但係材華就差少少咁lu
咁好難講嘅
肥仔有心搵佢哋上鏡但個節目流程好難剪佢哋入去
始終要顧及節目需唔需要
其實佢説話技巧係好有問題,唔係話講嘢唔經大腦mk嗰d咁簡單,係表達同組織能力好差,你見佢反省中嗰live講嘢係正常d,因為每次發言説話都短,一要講好長嘅嘢就冇哂組織,聽得好辛苦令人唔想聽,但偏偏佢又鍾意長編大論9up......
其實我嗰句係黎自 花姐Error遊 193同花姐睇犀牛嗰part...
你見同佢合作過的人,個個都保就知呢個人對其他人應該幾好
但mk仔冇文化,容易開口得罪人
呢啲問題可以點改善
佢出事之後都有咁多人幫佢講好說話
可能對兄弟好好 兄弟有事食屎都幫佢頂個種
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞