果然我的青春戀愛喜劇搞錯了。完/神作果青小說後續討論

602 回覆
16 Like 11 Dislike
書入面啲interlude係咪無做晒出嚟?

舞會篇入面一色喺比企鵝同貓宣戰嘅對話入面其實係點解覺得呢段說話幾乎等同於告白

同埋狗有個interlude話佢一直都望住比企鵝,無論係未同班或者認識左之後都係,咁未即係好耐之前已經有好感

啲interlude睇埋就好有feel
肯定冇啦
好多都冇做,雪乃嗰啲唔見晒
話時話,今季feel嗰套重製人生都好似cut到
Feel 正常發揮
得啲畫靚 有機會都想有翻個完整版重製

好多野cut左都幾可惜

Game or 什麼?

利申:唔識日文
手機驚 同白貓網球合作
白網錢就賺得唔多 但就一堆合作

網王, Re0 ,五等分,魔禁,Fate ...
我嚟自2021年嘅香港,身負重任上嚟開post話俾大家知
https://lih.kg/2673851

【📕為在囚手足徵集22本書籍📙】
燕子生命正聯同天水連線及抗爭點滴為在囚手足徵集以下22本書本:

3. 果然我的青春戀愛喜劇搞錯了1-14
4. 果然我的青春戀愛喜劇搞錯了短篇小說集1-3

在囚手足都想睇果青
啱啱都想些牙 睇下有無有餘力者可以捐/買俾佢哋
仲未執咩?
白貓都無人玩
之前唔係有放過段片有"新"既ova?
點解冇哂聲氣,仲出唔出?
del 咗驚無耐
雪乃抱住白貓笑得咁燦爛
啫係迫我down番嚟抽啫
推下

想繼續睇雪乃
睇返條PV都有成兩分鐘,應該冇理由做咗唔出
渡航都各種明示暗示會話出落去,所以點都有機會,係時間問題
狗連連燈人氣女角都正面輸埋比貓
隻一色先痴線
開左技係咁腥拜腥拜
聽到我腳軟
抽唔到
有得試用
而家town個雙打關random俾一隻你用
同埋係對面隻一色開技你先會聽到腥拜~腥拜~
同成個畫面都係心心黎騷擾你
我無一隻抽到⋯⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞