[英國] Manchester 同 Birmingham

39 回覆
1 Like 11 Dislike
B5我未去過啊,過幾日勇闖先

不過個個城巿都有好區壞區嫁啦,例如香港我都唔會去啲新界牛屎佬地區
親身去過哂曼狗、猁、熱狗、楊家誠
真係除左倫敦飲食真國際化、租金高之外,
其他幾個city centre治安都合格la

意大利西班牙真係驚人偷野,全英國都真係冇呢個感覺

咁係因為London 同Manchester 治安都係差
全英國Birmingham 啲咖哩係數一數二好食
親身感受,所謂治安差,
一般香港人最多遇到既都係見到人飲醉酒、食下大麻
真係關你叉事
我嗰頭今朝落雹
訓訓吓隻窗辣辣聲
不過雨天好少就真
太陽出得好密
都有諗過去Bir here
大城巿嚟講,明明Birmingham治安數據上係好過Manchester London

但啲連登仔就係咁話Birmingham治安差
想喺Man/Bir 落腳
但D人講到治安好差
考慮緊去唔去南部

但洗費金
即係每1000人就有百幾個犯法?
如果你接受到南部啲人講嘢鳩屎
對眼生額頭 咁你咪去囉
北面除左Leeds外其餘狗也不屌

係要2㨂1 的話曼市
Birmingham >>>> Manchester, Birmingham 好玩好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞