【連登 商業電台 光明頂 討論區(四十五)】

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
民主黨真係無好嘢

美國民主黨非裔女眾議員以「生育人」一詞稱呼女性
https://lih.kg/2524452
非人 爭議 dllm 係唔係物化女性
真係食飽飯等痾屎睇到呢啲新聞都作嘔🤮咁平等不如所有人好似機械人咁用冧把,以後要scan個code先見到有冇‘生育’功能,有冇其他功能
仲整埋啲咩美國國會小隊The Squad,全部都係深藍區出嚟
成撚日提啲on9嘢
批鬥小隊嚟嘅

佢哋真係當自己係救世主但改過咁嘅名,想點呀⋯⋯差在未各自有自己制服左膠奇合,ALM 聯盟
老祖宗都笑就真係如暴龍哥講,欠咗啲水準囉
民主黨+Metropolitan=騎呢怪
真係唔明佢哋諗乜
明明佢自己都係人母
定係佢想佢兩個仔女都係叫佢生肉人
‘高人’嘛,覺得自己受過高深教育,高人一等,但其實人頭豬腦,將簡單事情複雜化,好前衛
原來祥嫂都係Mirror Fans
今日係李我叔頭七。啱啱聽蕭翠蓮今朝段‘踏破鐵鞋‘,佢老人家後生時真係勁,可以喺廣州做完嘢,搭飛機飛嚟香港去陸羽飲茶食飯。佢老人家最鍾意食嗰兩碗麵當時賣𡁵十幾蚊。當年可以食過十蚊一碗麵,唔怪得佢可以講揾錢多過港督
相信當年搵錢多過港督嘅人都唔少

但影響力真係另計
呢啲咁嘅進步民主黨人真係影衰晒民主黨
https://youtu.be/M7xeBtnUFEY

大家對英國會年度開始儀式了解幾多?詳細留意畫面真係有好多嘢合埋口做好過大大聲講。
弦外之音之係重點

四海 匡正 台長 19 都知 但唔知佢地講唔講出口
記得之前才子好似都有講過,睇到畫面又即刻記起。
另一重點,皇儲喺父親菲臘親王離開之後,代父扶母就位預備演說。
皇室呢樣野而家真係買少見少
係得返歐洲同日本,秦國先仲有
酒牙
冇買美股入啦
咪播淫民大道中啦
大道中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞