Dior張warranty card 冇寫嘢係咪正常

600 回覆
11 Like 216 Dislike
我去睇過見佢薄到癲,最後都係揀book tote
咁其實都同淨係出入街市一般師奶有分別啦
你上面講到好似佢係呢種咁

認真答
老母應該覺得你折現最實際
Stock x 有人會驗貨嫁喎清
你唔識就行埋一邊啦

原價25000....
同埋就算計currency個上落都唔會差咁遠啦
有啲14xxx
我記得有YouTuber喺Stock X買到假鞋?
邊個人驗?
我之前17k~18買個lv諗住比老母威下仲要佢自己揀,點知一次都無用過,之後我問佢佢話太貴平時唔敢用
係睇過賣家肯唔肯放 再寄比平台驗,檢查冇問題先再出貨比我,但係又有人話平時驗貨好撚hea⋯⋯所以我都驚係假。返去再睇睇先
+1
樓主好慘叫佢退錢啦
一般正常老母其實好少用咁貴袋啦
有咩刮花又心痛
又唔係成日出入高貴場合
之前買咗咩?買開做咩唔去鋪頭
佢地心態係咁,但lv呢d已經好公廁,不過佢地又鐘意擁有個種感覺,我自己個d貴好多好彩佢唔識
即係二手?
唔係好明 賣嘢俾你嘅人驗番啲貨
咁驗嚟做咩?
啲代購真係賺到笑
呢啲高仿淘寶賣千幾蚊就有
佢咁就賺你成皮野
貪平又要買名牌傻9中既傻9
香港認證中心的專業認證人員Bryan Fok和Jacky Tsui指,現時所有亞太區的交易商品,包括運動鞋、街頭服飾、收藏品和電子產品都會被集中運送到此驗證。「我們公司有一個龐大的database,會緊貼市場上最新貨品的相片和資料,內部亦有提供3個月的培訓課程,教導員工如何分辨真假貨品。」

Coach同LV
前兩年大生日嗰陣買咗個黑色 Herbag 31
有無ig名
咪Luxury bag corner
但係佢已經Del撚咗Account
買之前都唔cap低人地資料同home page
stockx 個authentic check 柒柒地,鞋既話
stockx 鞋既話 大把問題自己google
似去街市果d環保袋
On9樓豬 差個一萬幾千去IG買個假嘢
窮撚就咪撚買名牌啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞