Dior張warranty card 冇寫嘢係咪正常

600 回覆
11 Like 216 Dislike
買L完假野又開post,諗下都知張卡唔會咁啦

專門店買袋
張卡都係冇寫嘢
不過就登記咗資料嘅
不過樓主張卡都冇個number
應該危危地
RIP ..... 無橫織紋,個O 掂到下面個D 嘅上面, 100% 假!
無錢唔好學人買奢侈品

要買就正正經經去專門店

1係就買個沙律袋用算啦
問題係呢d網無Dior book tote
好驚買到假嘢 → 去ig shop買嘢
真,好心買名牌就唔好貪平,又要滿足虛榮心又要驚買到假野
連登d窮撚未買過名牌點會知hermes chanel lv熱門款有幾難買
係咪都話d ig 舖(有實體店)賣假野,一係一定有溝貨
同話d女人一定係雞冇乜分別
我有10萬budget,配貨10萬budget,total 20萬
但係富豪有200萬想要同一個袋,最後sa 賣左俾佢

咁我算唔算無錢扮有錢
都係果句,連登好多窮撚連個遊戲玩法都未知
代購係連登就係低賤
Luxury真係專門店以外都唔會幫襯

好撚慘有時真係睇運
送比老母買二手係咩玩法…

認真唔識唔熟咪去專門店買囉,而家買到假嘅,你蝕得仲甘…
其實買得奢侈品嘅點會介意1萬幾千

買名牌量力而為啦,見到好多揾萬零蚊但要買個幾萬嘅袋,為咩呢?拎住個十皮嘅袋但又去逼巴士?冇車至少都的士出入啦。成皮野嘅銀包打開得2張$10幾張公厠卡,定係用porter 打開有成皮野cash嘅型d?
我之前幫襯果間美容公司執咗 走佬走數 PayPal 都可以成功appeal到 應該唔太難 你有d誠意report 哂成個case 有record 同相過去
下次咪貪小便宜啦
出到去比人笑係假野的話記得要啖定

即刻話:係呀,4舊水ja,好撚抵,手工都唔錯
屌一街都係....仲要見到十幾至廿中啲後生女有揹
呢句真
班窮撚去返花園街買袋啦
咁富豪係vip 你唔知姐
算 因為個袋係俾得起200萬既富豪用 你得20萬真係無資格
學下野
有無師兄教下
made in italy點分真假
充大頭鬼 咪你依D囉
邊有人咁柒
買假野仲要POST出黎
字體/粗幼/深淺都唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞