[I/A]モンスト怪物彈珠(台/日) [15] 咒術迴戰合作

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
如果A號課左會員 B號都想課 同一個apple id 可唔可以課到
不能
咁我要轉左帳號先課到?
定等A過左期 B就可以課?
15號嗤笑悲劇呢
都可以
呢三個都算比較易
會唔會有巴打可以carry下
我A過咗期都未課到B 反而要用另一個apple id先得
唔該哂巴打
完之前應該仲有一次十連 希望中多隻55555

16號paradox我覺得都係唔洗點用腦,鳩撞友情都見boss
係第1 turn,3,4號位唔帶1隻防風好易死
boss 第1條血,差小小比友情車死,三笠打曬成套就可以直入尾血
但關d配置就係第2條血,殺曬細怪boss減防,基本上都訓住贏
石川我見佢獸神完是但執黎玩下,傷害唔錯,必殺開埋加速壁

雙釘妹友情傷有d低,前面打得唔夠無腦,必殺睇圖2最右,加埋友情都係打得紅色果段仔
有訓練場自己慢慢摸下
455石+1星玉
虎杖七海仲要係55555 up嗰陣抽番嚟

追啦
有五条都真係過到好多關
見到刷哂靚果紋章先敢入
呢下真係要追 如果唔追真係對唔住果455石
其實都係要睇條友有冇睇攻略 根本有適正角 只要正常發揮就過到 我原本都打定輸數 咁啱特玉中咗虎仗先打返

500石 唔撚追
MS 黑起上黎真係好黑, 所以戒課比MS
好應該改下個合作非洲玉, 我寧願佢每次合作非洲玉都係獨立計
大家都係0開始, 不過最後必出合作pool 一隻, 次次都出本家垃圾野,真係想棄game

再屌多一百石終於有艦隊
主ac 2隻 小號1隻555
為左啲石都係唔搏
搞咁多嘢,兩個月之後咪又係變login game
依個真,成日非洲玉都出啲同個池九唔搭八嘅角
仲要係重複啲垃圾

都係追多一百就艦,趁琴日半體刷埋果
今次活動係咁追55555,抽到極運咗四隻4星活動角
仲有特玉可唔可以唔好出本家,琴日抽晒4粒全4星都算,仲得一隻係活動角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞