[I/A]モンスト怪物彈珠(台/日) [15] 咒術迴戰合作

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
冇所謂

係兩隻都有用 不過你而家都係打普通野
進phantom好d
係 所以要兩隻
我個日買個個ACC抽左1千石都唔中 得1隻米莎娜
果斷去買個有瑪娜+亞森既ACC玩
但都左成800石
今日勁多人買ACC
我揀左好多個都賣左...仲有淨1千石都OK既..
係無左五條吾
募集場場都入唔到垃圾系統
dklm . 抽撚左幾百石出埋啲on9 5星。
宜家買首抽要揀邊隻 未玩過
見有d 10蚊一個900石既自抽帳,你地係買呢d?
呢D 抵玩 , 不過最好有D 近2千 / 2千以上石會好D
幾十蚊都好似有交易
訓練冒險家下2倍係咪都唔好打住?
個人覺得前期ac最比較重要係強力友情同泛用被動
例如 阿森 五条悟 迅悠一 瑪爾大 莫a
其次就舊一批嘅Two for all 瑪娜

咁當然有兵長呢啲對應一下秒王偏方嘅就更好啦
獎勵關唔好打住
刷完加經果實再等地圖支旗仔有加經之後開鈴打
咒術個POOL完左 係咪無得抽
岩岩買左個1200石既POOL黎抽
600石中左兵長 (重覆既艾倫同米卡莎有冇用)
諗緊買唔買多個2000幾石既抽多次,都係幾十蚊
姐係獎勵關卡唔好打?
其他都打得?
等支旗加經再開鈴打?(呢個佢係會成日都係定1,2粒鐘?)

因為之前巴打話留返有加倍先打
但我家下D體力除左訓練冒險根本無咩野打到..
可以跳喔 唔該晒
台版巨人活動喎 點會冇野打
而且刷果係永遠唔會完既關

活動>霸塔/未開/禁獄>神殿>其它
會無體力..
同埋我想問白薯女同艾爾敏係咪只可以90運就再食唔到?
以前D人唔係要刷到D怪會極運架咩?
5星得90

用gamewith/丢飯入人場=無限打
單刷你好快會頂唔順退坑
咩野叫丢飯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞